reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

HIT czy KIT? Nasze opinie.

reklama
Hej;
w kwestii laktatorów to ja zdecydowanie polecam Prolactis Lovi!!! Przed nim miałam dwa inne ( TT i medeli) i ten zdecydowanie lepszy.

I na bolące brodawki muszle laktacyjne z aventu. Wyglądają niepozornie, ale naprawdę dają radę.

bardzo dobry watek
a ci na rozstepy?

bdziecie uzywac bio oil tak teraz wszedzie reklamowany czy jakies mega drogie kosmetyki z apteki czy ze zwyklej drogerii typu eveline, ziaja itp?

ja mam tendencje do rozstepow na pupie i udach i boje sie tym na brzuchu. Czytalam ze od 3 miesiaca stosowac kremy ale kto wie jak nam brzuchy szybko beda rosly, moze szybciej?>

Ja już mam rozstępu na udach i piersiach ponieważ przez tabletki depresyjne dwa lata temu przytyłam 15 kg w szybkim tempie, a potem zrzuciłam to. Ja mam z poprzedniej ciąży PHARMACERIS on jest z kwasem foliowym ale niby pisze, żeby stosować po kończonym 3 miesiącu czyli w 4

Całą ciążę smarowałam się oliwką i kremem na rozstępy - na brzuchu nie mam ani jednego, ale na udach i pupie i tak wylazły, a najwięcej jakoś miesiąc po porodzie o_O Próbowałam Bio Oil i contractubex na te co już wyszły, bez widocznych zmian. Koleżanki też stosowały różne mazidła i nic to nie dało. To podobno sprawa genetyki, jak mają się pojawić to i tak się pojawią...

a ja kupiłam sobie poduszkę ciążową i stosuję od kilku dni. wypełnienie silikonowe,wygodne, dopasowuje się do ciała. można wygodnie usiąść, położyć się i ból pleców tak nie dokucza... fajna sprawa, polecam!!

nana - jaka dokladnie? rogala?

ja mialam rogala w ciazy i bardzo sobie chwalilam ale mialam ja w pozniejszej ciazy jak brzuch byl wiekszy - teraz tez na pewno taka zakupie :)

ja mam taka duza, w ksztalcie rogala - jest zaje*ista, biore ja na kanape, do lozka... tylko do wanny jeszcze nie :D

reklama
Do góry