reklama
Antonia2016
Fanka BB :)
U mnie leci dopiero 12 tc więc dopiero powoli wracam do żywych :-)
Ja nie wypuszczam. Nie wolno i już mówię dla czego [emoji14] Ta strzykawką jest tak zrobiona, że to powietrze w środku wypycha z niej cały płyn, powietrze nie jest groźne, nie wbijamy tego do żyły Ale jak wypuścimy je najpierw to w strzykawce zawsze zostanie trochę, a powinno się dokładnie cały płyn wlać bo to ważne. Tak mi tłumaczono
Ja zaraz kończę 25 tydzień. Doszło mi niecałe 7 kg, rośnie z przodu piłeczka, jestem "lekko" gapowata [emoji14] i w sumie nam brak innych objawów ciąży. Nie płaczę, nie mam zmian nastroju, dobrze śpię. Tylko łapie mnie czasem zadyszka i bolą żebra jak dłużej siedzę. Zobaczymy jak będzie latem w 8-9 miesiącu [emoji14]
Antonia2016
25 tc to już coś :-) ja tak zawsze mówię oby do 30 wtedy można być już spokojniejszym z każdym mijajacym tygodniem :-)Ja zaraz kończę 25 tydzień. Doszło mi niecałe 7 kg, rośnie z przodu piłeczka, jestem "lekko" gapowata [emoji14] i w sumie nam brak innych objawów ciąży. Nie płaczę, nie mam zmian nastroju, dobrze śpię. Tylko łapie mnie czasem zadyszka i bolą żebra jak dłużej siedzę. Zobaczymy jak będzie latem w 8-9 miesiącu [emoji14]
DaWo
To mi wytlumaczyłaś.... Ja jestem w 38tc i już bym musiała odłożyć ale jak[emoji57] doktorowa to mówi że jakbym coś czuła [emoji53] łatwo jej mówić...
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
0202oliwcia
witajcie słonka ja dziś zaczynam 21 tc jestem już po połówkowym i leże w łóżku bo się przeziębiłam makabra jak tam u Was
@0202oliwcia No i jak tam badanie? Jaka waga? Ja dziś byłam pierwszy raz na ćwiczeniach w szkole rodzenia, było spoko i dają pełno gratisów [emoji14] Warsztaty zaczynamy z mężem za niecałe 2 tygodnie Tymon buszuje w brzuchu, ciągle leniuch poprzecznie leży, ale ma jeszcze czas
Zdrówka życzę!
Zdrówka życzę!
0202oliwcia
@--Aga-- no właśnie co do wagi i cm to troche kiepsko bo według ginekologa corcia malo i wolno przybiera zarówno wagowo jak i wzrostem :-( 14 cm i 251 g jak na razie mam sie tym nie stresowac i ginekolog Powiedział ze będziemy to kontrolować
Fajnie masz z ta szkoła rodzenia ja odpuscilam mez w delegacji a sama nie będę chodziła
Fajnie masz z ta szkoła rodzenia ja odpuscilam mez w delegacji a sama nie będę chodziła
reklama
@0202oliwcia No kruszynka Ci się trafiła Mój na połówkowych miał niecałe 500g, ale to nic nie znaczy! Nadrobi szybciutko, zobaczysz