reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Heparyna w ciąży

reklama
@Antonia2016 no i super :-D

A jak się czujecie ogólnie słonka ???
U mnie leci dopiero 12 tc więc dopiero powoli wracam do żywych :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

Ja nie wypuszczam. Nie wolno i już mówię dla czego [emoji14] Ta strzykawką jest tak zrobiona, że to powietrze w środku wypycha z niej cały płyn, powietrze nie jest groźne, nie wbijamy tego do żyły :) Ale jak wypuścimy je najpierw to w strzykawce zawsze zostanie trochę, a powinno się dokładnie cały płyn wlać bo to ważne. Tak mi tłumaczono :)

Ja zaraz kończę 25 tydzień. Doszło mi niecałe 7 kg, rośnie z przodu piłeczka, jestem "lekko" gapowata [emoji14] i w sumie nam brak innych objawów ciąży. Nie płaczę, nie mam zmian nastroju, dobrze śpię. Tylko łapie mnie czasem zadyszka i bolą żebra jak dłużej siedzę. Zobaczymy jak będzie latem w 8-9 miesiącu [emoji14]

Ja zaraz kończę 25 tydzień. Doszło mi niecałe 7 kg, rośnie z przodu piłeczka, jestem "lekko" gapowata [emoji14] i w sumie nam brak innych objawów ciąży. Nie płaczę, nie mam zmian nastroju, dobrze śpię. Tylko łapie mnie czasem zadyszka i bolą żebra jak dłużej siedzę. Zobaczymy jak będzie latem w 8-9 miesiącu [emoji14]

25 tc to już coś :-) ja tak zawsze mówię oby do 30 wtedy można być już spokojniejszym z każdym mijajacym tygodniem :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

To mi wytlumaczyłaś.... Ja jestem w 38tc i już bym musiała odłożyć ale jak[emoji57] doktorowa to mówi że jakbym coś czuła [emoji53] łatwo jej mówić...

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

@0202oliwcia No i jak tam badanie? Jaka waga? ;) Ja dziś byłam pierwszy raz na ćwiczeniach w szkole rodzenia, było spoko i dają pełno gratisów [emoji14] Warsztaty zaczynamy z mężem za niecałe 2 tygodnie ;) Tymon buszuje w brzuchu, ciągle leniuch poprzecznie leży, ale ma jeszcze czas ;)
Zdrówka życzę!

@--Aga-- no właśnie co do wagi i cm to troche kiepsko bo według ginekologa corcia malo i wolno przybiera zarówno wagowo jak i wzrostem :-( 14 cm i 251 g jak na razie mam sie tym nie stresowac i ginekolog Powiedział ze będziemy to kontrolować
Fajnie masz z ta szkoła rodzenia ja odpuscilam mez w delegacji a sama nie będę chodziła

reklama
Do góry