WitamHej!!! Noli też daje bardzo popalić. Ma straszne kolki no i płacze większość czasu. Jest nieodkładalny. Drzemeczki najchętniej na rękach Mam jeszcze jednego synka i trudno mi sprostać wymaganiom każdego z nich. Jest ciężko i czekamy na lepsze dni...
Obydwa imiona przepiękne Cieszę się że coraz lepiej odnajdujesz się w roli mamy Dla Julii jesteś najlepszą mamą pod słońcem, mimo, że czasem pewnie tak się nie czujesz.
Noli też dużo się uśmiecha pomiędzy burzliwymi momentami... Jak Julia śpi w nocy?
CC wspominam o wiele lżej od porodu naturalnego Pierwsze 2-3 dni są co prawda bardzo trudne, ale jeśli mam być szczera, jeśli miałabym jeszcze kiedyś rodzić (choć nie planuję), od razu załatwiłabym sobie CC Szczególnie, że ewidentnie nie jestem stworzona do porodów naturalnych - obydwa były bez postępu i do tego z zagrożeniem życia maluchów. Tyle czasu nosiłam i kochałam te maleństwo w brzuchu nie po to, żeby ryzykować na koniec jego życie. Jeśli ktoś ma predyspozycje do sprawnego i bezpiecznego porodu SN, proszę bardzo A są takie kobiety które rodzą naprawdę sprawnie Moja mama mnie urodziła w 2godz40 min. Ja rodziłam pierwszego syna 3 doby.
Ojej to współczuje pierwszego porodu przez 3 doby nawet nie potrafię sobie tego wyobrazić. Z biegiem czasu zaczynam teraz nawet dobrze wspominać cc. Szybciej, bezpieczniej i mniej boleśnie
Twój synek prześliczny i jak ładnie już uśmiecha się Dalej ma kolki? Ja stosuje delicol, biogaia. Wcześniej stosowalam krople niemieckie ale słabo pomagały. A jak karmisz? U mnie jest karmienie mieszane poniewaz mam za mało pokarmu mimo, ze malutka bardzo lubi pierś. Zmienilam tez mleko na enfamil comfort i wydaje mi sie, ze jest poprawa. Ale niestety dalej dużo ulewa. Pediatra twierdzi, ze to może być z przejedzenia.
Odnośnie nocy to różnie bywa, malutka bardzo stara sie nie zasypiać wieczorami i w nocy Są dni, ze przesypiam tylko 2, 3 godziny na dobę. Jakoś trzeba to przerwać. Dobrze, ze mam wsparcie w mojej mamie i dużo mi pomaga i w dzien i w nocy. Nie wiem co bym zrobiła bez niej.