reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Hej kobietki

Tak wiem muszę iść , Ale u nas jest te ze parter ma tak zwane wędrujące jajka hihi tak lekarz nam kiedyś powiedział przy staraniach o pierwszego

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ja tez widze blada kreske:p biegnij do labolatorium na bete i bedziesz miala odpowiedź
Lecz mysle ze sie udalo moja pierwsza tez byla bardzo blada:p ale bardziej widoczna niz Twoja :p
Szkoda ze masz gorszy aparat bo slaba jakość zdjecia
Lekarz tez pewnie wysle Cie na bete to jeszczr moze nic nie byc widac

Ja tez widze blada kreske:p biegnij do labolatorium na bete i bedziesz miala odpowiedź
Lecz mysle ze sie udalo moja pierwsza tez byla bardzo blada:p ale bardziej widoczna niz Twoja :p
Szkoda ze masz gorszy aparat bo slaba jakość zdjecia
Lekarz tez pewnie wysle Cie na bete to jeszczr moze nic nie byc widac

1492688499-aaaaaa.jpeg
1492688509-aaaaaa.jpeg

Tu chyba lepiej widoczne zdjęcia.
Jest jest z wczoraj a drugi z rana

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Moja krecha trzy dni po planowanej miesiączce była równie gruba i widoczna jak ta pierwsza wiec się nie wypowiem. Test z dwoma krechami mam na pamiątkę juz 25 miesięcy.

Nie mieszkam w pl i tu zanim pójdę na betę musiałabym przejść przez 2 lekarzy :). Jutro test i jak nic nie pokaże a @ nie przyjdzie to w środę zapisuje się do lekarza na betę

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry