reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Hej kobietki

Zrobiłam :-) udało się dzisiaj zapisuje się go giną ;-)

Ale mam jedna sprawę w czwartek mam termin u dentysty na licówki ceramiczne myślicie ze mogę iść ? Będą mi robić rtg zęba :/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Pokaz fotke, pokaz [emoji14][emoji14] ja licowke robilam jak juz doszło do zapłodnienia!!!! Oczywiscie znieczulenia nie bralam,ale bol dalo sie wytrzymać !!!!
Poinformuj przed rtg ze jestes w ciąży to ci założą specjalny fartuch na brzuszek :)

2nn3dqk3wi25eoiy.png

reklama
Zdjęcie podeśle jak wrócę do domu :)
Zapisałam się do giną i termin na 01.06 czy to nie przesada? Tak długo czekać ?

Gratulacje a ja nie miałam hsg bo nie ten dzień cyklu...szkoda że nikt mi nie powiedział...a najzabawniejsze jest to że teoretycznie przytulałam się w owulke i tak teraz myślę czy na usg lekarz zobaczył by jajeczko w macicy? Rozumiem że nie potwierdził by ani nie zaprzeczył ciąży. Chodzi mi o sam fakt obecności jajeczka w macicy a nie zagnieżdżenia...

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Dobra cofam pytanie bo doczytałam, że jest wielkości mm więc wszystko rozumiem. Ogólnie lipa zostaje czekanie potem @ albo testowanie...

Zdjęcie podeśle jak wrócę do domu :)
Zapisałam się do giną i termin na 01.06 czy to nie przesada? Tak długo czekać ?

Pewnie na czerwIec cie wpisal bo.to poczatek
Ja.bylam na.usg w 5 tyg i nic.nie.bylo widac, oprocz pecherzyka
A takie oficjalne usg mialam w 9 tygodniu
W sumie jak pojdziesz pozniej to bedzie lepiej, chociaz juz zobaczysz fasolke i.serduszko :)

2nn3dqk3wi25eoiy.png

Gratulacje a ja nie miałam hsg bo nie ten dzień cyklu...szkoda że nikt mi nie powiedział...a najzabawniejsze jest to że teoretycznie przytulałam się w owulke i tak teraz myślę czy na usg lekarz zobaczył by jajeczko w macicy? Rozumiem że nie potwierdził by ani nie zaprzeczył ciąży. Chodzi mi o sam fakt obecności jajeczka w macicy a nie zagnieżdżenia...

Ja w 5 tyg od ostatniej miesiaczki zobaczylam tylko maluski okragly pecherzyk w.macicy.
A.ktory masz.dc ?

2nn3dqk3wi25eoiy.png

reklama
Do góry