reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staramy się

Dziewczyny ja się dołączę do tematu może coś podpowiecie. A więc ostatnią miesiączkę miałam 14 grudnia a że mam cykle 26 dni więc następną powinnam mieć około 8 stycznia. Po powrocie z zabawy sylwestrowej zauważyłam plamienie i trwa 3 dzień. Jest to krew czerwona ale jest jej znacznie mniej niż przy zwykłej miesiączce. Dodam że staramy się o dzidziusia a tu takie dziwne krwawienia w czasie cyklu.

reklama
Dziewczyny ja się dołączę do tematu może coś podpowiecie. A więc ostatnią miesiączkę miałam 14 grudnia a że mam cykle 26 dni więc następną powinnam mieć około 8 stycznia. Po powrocie z zabawy sylwestrowej zauważyłam plamienie i trwa 3 dzień. Jest to krew czerwona ale jest jej znacznie mniej niż przy zwykłej miesiączce. Dodam że staramy się o dzidziusia a tu takie dziwne krwawienia w czasie cyklu.
Może owulacja się przesunęła i było to plamienie okołoowulacyjne, albo implantacyjne.

Hej :) jestem w podobnej sytuacji. Okres powinnam dostać wczoraj ale mimo silnego bólu brzucha nie pojawił się. Dziś również odczuwam ból brzucha+dodatkowo bolą mnie piersi od kilku dni, czego nie miałam nigdy wcześniej. Zrobiłam test przed terminem i był negatywny. Dziś jest dzień po terminie ale jakoś nie mam odwagi zrobić kolejnego testu 🙈Zbija mnie z tropu ten silny bok brzucha i uczucie że lada moment okres się pojawi. Poczekam jeszcze kilka dni jak rozwinie się sytuacja ;) Daj znać co wyjdzie u Ciebie :)
Od wczoraj również czuję sie identycznie, dziś wręcz byłam pewna że dostałam okres. Powinnam dostać wczoraj, i testu jeszcze w spodziewaną miesiączkę nie robiłam, tylko przed. Zrobię w sobotę rano, wtedy powinnam mieć już raczej pewny wynik. ✊🏻🫣

Od wczoraj również czuję sie identycznie, dziś wręcz byłam pewna że dostałam okres. Powinnam dostać wczoraj, i testu jeszcze w spodziewaną miesiączkę nie robiłam, tylko przed. Zrobię w sobotę rano, wtedy powinnam mieć już raczej pewny wynik. ✊🏻🫣
Mi dzisiaj mija 2 dzień po terminie miesiączki. Po dwóch dniach okropnego bólu brzucha, dziś był spokój, ale czuję dziwne parcie na pęcherz. Już sama nie wiem o co chodzi....🤔 Jakoś nie mam przeczucie że to ciąża, ale jutro rano dla pewności zrobię test.

Mi dzisiaj mija 2 dzień po terminie miesiączki. Po dwóch dniach okropnego bólu brzucha, dziś był spokój, ale czuję dziwne parcie na pęcherz. Już sama nie wiem o co chodzi....🤔 Jakoś nie mam przeczucie że to ciąża, ale jutro rano dla pewności zrobię
W takim razie daj znać co wyszło 😃

reklama
reklama
Do góry