PaulinaS98
Zaciekawiona BB
Dziewczyny czy którejś z was wyszło hcg w 8dpo ? Jaka to była wartość ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeśli beta będzie niższa to ciąży nie ma. Jeszcze. Może się pojawić później, ale w momencie robienia badania ciąży nie ma.W 8dpo może dopiero dochodzić do zagnieżdżenia, beta nie będzie wtedy pozytywna. Możesz zrobić ale jeśli będzie poniżej 5 nie oznacza to, że ciąży nie ma tylko, że zrobiłaś ją zdecydowanie za wcześnie. Najlepiej zrobić betę conajmniej 10-12 dpo. Wtedy może już coś wyjść jeśli jest ciąża.
Nie wiem sama czy u mnie wszystko w porzadku.Dziewczyny czy którejś z was wyszło hcg w 8dpo ? Jaka to była wartość ?
to raczej nie 8 dp a więcej po owulacji. A zrobił usg by zobaczyć pecherzyk czy nic nie zrobił? przy takiej wartości bety liczy się usg a nie domysły.Nie wiem sama czy u mnie wszystko w porzadku.
Co o tym sadzicie?
4 tydzien i 4 dzien Beta hcg 14376
Lekarz powiedzial ze na tej podstawie nie moze stwierdzic ciazy blizniaczej..
Co wy o tym sadzicie?
Czy mie za wysoko?
Tak zrobil.to raczej nie 8 dp a więcej po owulacji. A zrobił usg by zobaczyć pecherzyk czy nic nie zrobił? przy takiej wartości bety liczy się usg a nie domysły.
Dziekuje...Często Często zdarza ze 1 pęcherzyk sie wchłania juz na początku, I ciąża będzie pojedyncza , beta wysoka ,moza właśnie przez te 2 pęcherzyki, zobacz przyrost , I musisz czekać na wizyty ,bo nic się woecej nie da zrobić
No to miejmy nadzieje ze sie wchlonie i nie bedzie zagrozenia dla drugiego malenstwa..Tak jak koleżanka wyżej napisała, pewnie zostanie wchłonięty pęcherzyk.