blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Właśnie mnie sie też średnio podobają takie torty. Z tych, co Roksi podesłała, to takie serce z truskawkami mi się podobało .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zaszlam dzisiaj do cukierni podpytac o torty urodzinowe.
Byly same jakies takie.....brzydkie
No bo tort w formie glowy shrek,a fiony albo jakiejs swini to sorry...ale ladny nie jest
Niby inne postaci mozna sobie wybrac, ale niestety pani katalogu nie miala no to jak mam niby wybrac? No i te shreki i swinie to po ok. 100zl, a te ktorych w katalogu nie ma to z reguly po 210zl!
To ja podziekuje
Piotruś dostanie rowerek od dziadków Od chrzestnego jakąś zabawkę FP, od nas jeszcze nie wiem co Zabawek nie ma dużo, więc mamy w czym wybieraćMoże jeździk, rowerek.
A u Nas odwrotnie, córcia wcale nie bawi się maskotkami (jedyny wyjątek to szczeniaczek uczniaczek), a cały czas dostaje maskotki. w niedzielę dostała kolejną. Mam nadzieję, że już ostatnią.kurcze, moja Wika to za bardzo nie lubi sie bawić zabawkami (chyba jak wszystkie dzieci interesuja ją piloty,komórki i klucze) więc nie wiem co my wymyslimy na roczek, może jakiegoś dużego miska jej kupimy bo lubi miśki...... nie wiem jeszcze....
ja nie lubie maskotek a cora troche ich dostala, a tez nie bawi sie nimi