reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Happy birthday to you!

reklama
roksi znowu rozowy :-D

jesli chodzi o rowerek to mi sie podobaja takie jak najabrdziej rowerowe, bez dodatkow jakis.
chce najprostszy, zeby mial to co rowerowi naprawde potrzebne zeby rowerem go nazwac czyli kola, kierownice, pedaly, siedzenie i heja :-D

To wam napisze...jakis czas temu, wiosna tamtego roku poszlismy z mala w wozeczku na spacerek i idzie po miescie sobie inna rodzinka - mama, tata i coreczka. Corcia jakies 2 latka i jedzie na rowerku oczywiscie. Takim z tymi wszystkimi bajerami - daszki, maskotki, swiatelka, ogolnie cuda wianki :-p a do tego ten rower gral lambade...ale tak tandetnie gral.
Jak to zobaczylismy to normalnie zal nam sie ich zrobilo, bo wygladalo to naprawde obciachowo :sorry:
Wtedy postanowilismy sobie, ze nasze dziecko nigdy takiego rowerka nie bedzie mialo. Jesli juz to normalny i prosty, a te wszystkie gadzety, ktore sprawiaja niby taka frajde dziecku to dostanie do domu w postaci pojedynczych zabawek :tak:

Debiutantko, ta piaskownica to fajny pomysł:-), ja mogę mieć taką na balkonie:tak:, bo dosyć spory mamy, kiedy nie bedzie mi sie chciało iść na dwór, Piotrus może zechce pobawić sie sam:-D

Agutek całkowicie cię popieram:tak: Bratowa mojego M własnie w taki sposób wychowywała swoją córkę, a że to taka mieścina mała to "trza się pokazać" i ta dziewczynka miała rowerki z wstążkami jak na odpust, grające buty, święcące gumki do włosów, wszystko rodem z CHRL:baffled: no a na ostatnie święta zamarzyła o telefonie z aparatem (sorry Roksi;-)) koloru różowego za 400zł i go dostała. skończyło się aferą rodzinną bo bez przerwy robiła zdjęcia Ignasiowi i mój M ją okrzyczał że to nie małpka w zoo a Weronisia się popłakała i pobiegła do mamy:shocked2: a mama jeszcze ją broni, bo my też robimy zdjęcia. Aha dziecko ma 7 lat:szok:

A co do roczku, to myśmy chcieli kameralnie sobie w trójkę pójść do restauracji, już nawet taką upatrzylismy z krzeselkami i potrawami dla dzieci, ale rodzinka M postanowiła się zjawić i plany musimy zmienić:wściekła/y:
Takie rowerki fajna sprawa, ale my poczekamy jeszcze z 2 i kupimy taki zwykły z bocznymi kółkami ( 12 calowe koła moga być już dla 3 latka)
a na roczek to raczej albo ogromną wywrotkę żeby młody mógł na nie siadać albo taki jeździk którym sie może odpychać nogami (są wersje z przyczepą )
widziałam nawet taki z platformą (żeby nie jeździł) i ochraniaczami z boku dla młodszych dzieci

aha
mam gdzieć przepis na taki tort dla dzieci, który ciasto ma różowe a krem z kaszy mannej, jak znajde to wkleje na garkuchnie

reklama
Zaszlam dzisiaj do cukierni podpytac o torty urodzinowe.
Byly same jakies takie.....brzydkie :eek:
No bo tort w formie glowy shrek,a fiony albo jakiejs swini to sorry...ale ladny nie jest :no:
Niby inne postaci mozna sobie wybrac, ale niestety pani katalogu nie miala no to jak mam niby wybrac? No i te shreki i swinie to po ok. 100zl, a te ktorych w katalogu nie ma to z reguly po 210zl!
To ja podziekuje :eek:

Do góry