reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Ja czasem siku biegam co chwile a czasem są takie odstępy ze pęcherz full jak przed ciążą. Nie wiem od czego to zależy. Jak pyza się kręci to co chwile musze chodzić ;)

ale wiecie co ciezko jest jak ma sie trojke a ty jeszcze jedno ... jest co robic w domu takze mam nadzieje ze szybko schudne do 52 :) ale nerwy i teskota tez robi swoje

Ja czasem siku biegam co chwile a czasem są takie odstępy ze pęcherz full jak przed ciążą. Nie wiem od czego to zależy. Jak pyza się kręci to co chwile musze chodzić ;)
a w nocy wstajesz bo mi sie nie chce a pozniej to juz musze bo czuje ze sie posikam. i nie moge spac na plasko bo mam ogromna zgage

Oby ,oby [emoji28]Moja mama mówiła mi że ja w nocy taka płaczka byłam i przyznam że trochę się tego boję, tym bardziej że ja to bardziej śpioch niż ranny ptaszek [emoji23]
to jak mi mama opowiadała ze jak mnie brat kolysał w wozku to az mnie wywalil bo mial mnie dosyc jak sie darłam ale pierwsze dziecko miałam aniolka spala jak dzien tak noc drugie koszmar placz caly czas i zeby ja uspac to w hamaku bo inaczej placz a trzecie takie srednie .. Ale tez sie boje mam nadzieje ze bedzie grzeczne

a w nocy wstajesz bo mi sie nie chce a pozniej to juz musze bo czuje ze sie posikam. i nie moge spac na plasko bo mam ogromna zgage
Wstaje zazwyczaj z dwa razy ale ja dużo pije nawet w nocy. Mam cukrzycę ciazową i sporo pije. A zgagi nie doświadczam na szczęście ale płasko tez za bardzo spac nie mogę bo mi jakoś duszno

reklama
Do góry