reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Halo halo styczen 2019

Ooo to jeszcze większy, mòj miał 57cm. Kombinezon mialaś na 56? Bo właśnie tak się zastanawiam czy kupić 56 czy 62. Z reguły kombinezon jest troszke większy niż inne ubranka, dziecko też jest troche jeszcze skulone wiec ciekawe czy w 62 się nie utopi. Mój synek jest z wrzesnia więc nie potrzebowałam kombinezonu na początku. W ubranka 56 spokojnie się miescił przez jakiś czas.

reklama
Ooo to jeszcze większy, mòj miał 57cm. Kombinezon mialaś na 56? Bo właśnie tak się zastanawiam czy kupić 56 czy 62. Z reguły kombinezon jest troszke większy niż inne ubranka, dziecko też jest troche jeszcze skulone wiec ciekawe czy w 62 się nie utopi. Mój synek jest z wrzesnia więc nie potrzebowałam kombinezonu na początku. W ubranka 56 spokojnie się miescił przez jakiś czas.
Ja kombinezon planuję kupić w rozmiarze 62, bo 56 może okazać się tylko na chwilę

Dziewczyny jak Wasze zakupy? Kupujecie już coś? Ja przyznam, że nie kupiłam jeszcze nic. Mam dużo ślicznych ciuszków, które dostałam i tylko tyle. Narazie budżet zjada tzw wicie gniazdka, wymieniamy meble na bardziej funkcjonalne i czeka mnie remont łazienki w następnym tygodniu, bo jest ona w lekko opłakanym stanie

Dziewczyny jak Wasze zakupy? Kupujecie już coś? Ja przyznam, że nie kupiłam jeszcze nic. Mam dużo ślicznych ciuszków, które dostałam i tylko tyle. Narazie budżet zjada tzw wicie gniazdka, wymieniamy meble na bardziej funkcjonalne i czeka mnie remont łazienki w następnym tygodniu, bo jest ona w lekko opłakanym stanie
Ja zaczelam od kosmetycznych rzeczy, dla siebie po porodzie, pieluszki, kocyki, posciel, smoczki, butelki. Troche ciuszkow mam od znajomej. A wozek i lozeczko planuje kupic w kolejnych miesiacach.

U mnie niby 23 tydzień a jakoś dalej boje się czegokolwiek kupić. Z uwagi, że to moje 1 dziecko nie mam kompletnie nic aż wczoraj mąż się zapytał kiedy kupimy łóżeczko i usłyszał że nie wiem może za miesiąc :)

Ja zaczelam od kosmetycznych rzeczy, dla siebie po porodzie, pieluszki, kocyki, posciel, smoczki, butelki. Troche ciuszkow mam od znajomej. A wozek i lozeczko planuje kupic w kolejnych miesiacach.
Ja podobnie tak Ty robię a na końcu wózek lozeczko,teraz może w październiku fotelik żeby rozłożyć trochę finanse. A ubranek trochę mam od szwagierki trochę kupiłam[emoji6]czekam na przedświąteczne wyprzedaże[emoji16]

reklama
My musimy kupić fotelik i łóżeczko, resztę mamy. Narazie kupilam parę ubranek, mam ubrania po synku, ale muszę przejrzeć co się nadaje, ale przez to, że muszę leżeć ciągle odkładam to w czasie. J

Do góry