Ooo to jeszcze większy, mòj miał 57cm. Kombinezon mialaś na 56? Bo właśnie tak się zastanawiam czy kupić 56 czy 62. Z reguły kombinezon jest troszke większy niż inne ubranka, dziecko też jest troche jeszcze skulone wiec ciekawe czy w 62 się nie utopi. Mój synek jest z wrzesnia więc nie potrzebowałam kombinezonu na początku. W ubranka 56 spokojnie się miescił przez jakiś czas.
reklama
Ja kombinezon planuję kupić w rozmiarze 62, bo 56 może okazać się tylko na chwilęOoo to jeszcze większy, mòj miał 57cm. Kombinezon mialaś na 56? Bo właśnie tak się zastanawiam czy kupić 56 czy 62. Z reguły kombinezon jest troszke większy niż inne ubranka, dziecko też jest troche jeszcze skulone wiec ciekawe czy w 62 się nie utopi. Mój synek jest z wrzesnia więc nie potrzebowałam kombinezonu na początku. W ubranka 56 spokojnie się miescił przez jakiś czas.
Misza95
Moderator
Ja mam od znajomej, na metce jest 68 ale mowi ze to raczej 62, a mi wydaje sie taki wielki ze chyba jednak kupie jakis mniejszy, ale tez raczej 62 [emoji4]Ja kombinezon planuję kupić w rozmiarze 62, bo 56 może okazać się tylko na chwilę
MagdalenaKasia
Zaciekawiona BB
Dziewczyny jak Wasze zakupy? Kupujecie już coś? Ja przyznam, że nie kupiłam jeszcze nic. Mam dużo ślicznych ciuszków, które dostałam i tylko tyle. Narazie budżet zjada tzw wicie gniazdka, wymieniamy meble na bardziej funkcjonalne i czeka mnie remont łazienki w następnym tygodniu, bo jest ona w lekko opłakanym stanie
Misza95
Moderator
Ja zaczelam od kosmetycznych rzeczy, dla siebie po porodzie, pieluszki, kocyki, posciel, smoczki, butelki. Troche ciuszkow mam od znajomej. A wozek i lozeczko planuje kupic w kolejnych miesiacach.Dziewczyny jak Wasze zakupy? Kupujecie już coś? Ja przyznam, że nie kupiłam jeszcze nic. Mam dużo ślicznych ciuszków, które dostałam i tylko tyle. Narazie budżet zjada tzw wicie gniazdka, wymieniamy meble na bardziej funkcjonalne i czeka mnie remont łazienki w następnym tygodniu, bo jest ona w lekko opłakanym stanie
Camilla29love
Fanka BB :)
Mi dzisiaj przyszło łóżeczko [emoji16]U mnie niby 23 tydzień a jakoś dalej boje się czegokolwiek kupić. Z uwagi, że to moje 1 dziecko nie mam kompletnie nic aż wczoraj mąż się zapytał kiedy kupimy łóżeczko i usłyszał że nie wiem może za miesiąc
paulenka91
Ja podobnie tak Ty robię a na końcu wózek lozeczko,teraz może w październiku fotelik żeby rozłożyć trochę finanse. A ubranek trochę mam od szwagierki trochę kupiłam[emoji6]czekam na przedświąteczne wyprzedaże[emoji16]Ja zaczelam od kosmetycznych rzeczy, dla siebie po porodzie, pieluszki, kocyki, posciel, smoczki, butelki. Troche ciuszkow mam od znajomej. A wozek i lozeczko planuje kupic w kolejnych miesiacach.
reklama
Cleopatra_83
My musimy kupić fotelik i łóżeczko, resztę mamy. Narazie kupilam parę ubranek, mam ubrania po synku, ale muszę przejrzeć co się nadaje, ale przez to, że muszę leżeć ciągle odkładam to w czasie. J