Daleko, ale czego nie zrobimy dla naszych pociech Cleopatra_83 pewnie już na badaniu bo jest po 16:20Ja jeżdżę prywatnie 130 km do ginekologa.
reklama
madzialeenka84
Fanka BB :)
Daleko, ale czego nie zrobimy dla naszych pociech Cleopatra_83 pewnie już na badaniu bo jest po 16:20
wiem ... ze wszystko jesteśmy w stanie zrobić
Karolka2604
Dziewczyny ze Szczecina a gdzie planujecie połówkowe bo mi wszyscy polecają na Wojciecha Diagen a 6 lat temu byliśmy obok na Bogurodzicy w Darmedzie i ogólnie byłam bardzo zadowolona dostałam płytę z nagraniem i dokumenty z badania takie wydrukowane i tam też się wstępnie umówiliśmy.
Karolka2604
Siostra była w Diagenie w grudniu i płaciła 290 zł ale nie dostała płyty tylko jeden dokument z pomiarami i tylko to przemawia mi na minus. Druga sprawa ze w Darmedzie 200 zł wołają a dodatkowo dostaje się płytę fajna pamiątka bo czasem oglądamy i pokazujemy synkowiJa ide do Diagenu,ale Darmed tez jest ok. Mysle,ze sa na rowni
reqiem
Link do: Styczniówki 2019r.
Dziewczyny co poznały niedawno płeć - przypomnicie mi to wpisze [emoji4]
Ciekawa jestem jak aktualnie wygląda statystyka [emoji16]
Dziewczyny co poznały niedawno płeć - przypomnicie mi to wpisze [emoji4]
Ciekawa jestem jak aktualnie wygląda statystyka [emoji16]
Dariana
Dziewczyny ze Szczecina a gdzie planujecie połówkowe bo mi wszyscy polecają na Wojciecha Diagen a 6 lat temu byliśmy obok na Bogurodzicy w Darmedzie i ogólnie byłam bardzo zadowolona dostałam płytę z nagraniem i dokumenty z badania takie wydrukowane i tam też się wstępnie umówiliśmy.
Ja u Celewicza bo tam mam mojego lekarza, chodzę do Bączkowskiego
Kokoszka356
Hej dziewczyny [emoji2] dawno tu nie zaglądałam. [emoji6] Jestem po dzisiejszej wizycie. I jest na 100% dziewczynka [emoji173] [emoji173] [emoji173] niunia zdrowa, waży już 369g [emoji7] tylko zdjęcia nie mam bo się dupką odwróciła [emoji23]
madzialeenka84
Ja mam w Diagenie
paulenka91
Gratulacje [emoji7][emoji7]Hej dziewczyny [emoji2] dawno tu nie zaglądałam. [emoji6] Jestem po dzisiejszej wizycie. I jest na 100% dziewczynka [emoji173] [emoji173] [emoji173] niunia zdrowa, waży już 369g [emoji7] tylko zdjęcia nie mam bo się dupką odwróciła [emoji23]
reklama
Cleopatra_83
Ja też już po wizycie. Niestety muszę wrócić do leżenia, bo niestety szyjka zrobiła się pulchna. Jak nie będzie poprawy za 2 tyg. to czeka mnie pessar [emoji20]