reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Mam wózek już z miesiąc ,ale dlatego że miałam okazję , mam przewijak bo też od kogoś za darmo, ręcznik i kocyk - dostałam w prezencie i to wszystko [emoji6] ciuszkow jeszcze nie kupowałam ,chociaż mój lekarz jest właściwie pewien jeśli chodzi o płeć.
Ale fajnie :) ja mam tylko jedne skarpeteczki

reklama
A jak wasze zakupy?:) mi mój powiedział , że mogę zacząć kupować po połówkowym , a tyle ładnych ubranek wszędzie :(
Ja tez zaczynam po połówkowych [emoji4] na razie chce doinfestować siebie [emoji16] mam jeszcze miesiac [emoji3] wczoraj kupiliśmy drzwi, bedziemy robić wyjscie bezpośrednio z domu na ogródek, bo teraz musimy wychodzić przez klatkę i tym sposobem rano zapingalam w szlafroku i turbanek na głowie przez chwilę po ulicy [emoji14][emoji14][emoji14] ogromny dyskomfort jak mamy gości i ktoś chce do toalety czy coś z domu trzeba przynieść to trzeba zapingalać dookoła i trzy pary drzwi otwierać. M to przez okna ciśnie, a ja już niw ryzykuje [emoji23]
No i przy dzidzi bedzie mega ułatwienie bo z wózkiem z druhiej strony bo mamy mega wąską klatke i drzwi do środka sie otwierają i tam tragedia z wózkiem wjechać. No i z psem ułatwienie bo jak bedzie jakaś extreme pogoda, że nie uda sie na spacer to tylko pyk drzwi i piesiol leci za potrzebą. Także cieszę sie jak dziecko [emoji16][emoji16][emoji16]

Ostatnia edycja:
Ja tez zaczynam po połówkowych [emoji4] na razie chce doinfestować siebie [emoji16] mam jeszcze miesiac [emoji3] wczoraj kupiliśmy drzwi, bedziemy robić wyjscie bezpośrednio z domu na ogródek, bo teraz musimy wychodzić przez klatkę i tym sposobem rano zapingalam w szlafroku i turbanek na głowie przez chwilę po ulicy [emoji14][emoji14][emoji14] ogromny dyskomfort jak mamy gości i ktoś chce do toalety czy coś z domu trzeba przynieść to trzeba zapingalać dookoła i trzy pary drzwi otwierać. M to przez okna ciśnie, a ja już niw ryzykuje [emoji23]
No i przy dzidzi bedzie mega ułatwienie bo z wózkiem z druhiej strony bo mamy mega wąską klatke i drzwi do środka sie otwierają i tam tragedia z wózkiem wjechać. No i z psem ułatwienie bo jak bedzie jakaś extreme pogoda, że nie uda sie na spacer to tylko pyk drzwi i piesiol leci za potrzebą. Także siedze sie jak dziecko [emoji16][emoji16][emoji16]
To rzeczywiście będzie ci dużo wygodniej :)

Ja dziś mam kiepski dzien,głową do tego mnie boli i się wcześniej uplakalalam bo miałam wrażenie że kocurowi coś się dzieje jakiś osowiały i dziwnie miauczał. Męża nie było już zaczęłam weterynarza szukać bo nasza na urlopie, ale wrócił uspokoił że to upały są i tak mu gorąco a teraz śpi.hormony dają się we znaki...płacz z byle powodu

Ja dziś mam kiepski dzien,głową do tego mnie boli i się wcześniej uplakalalam bo miałam wrażenie że kocurowi coś się dzieje jakiś osowiały i dziwnie miauczał. Męża nie było już zaczęłam weterynarza szukać bo nasza na urlopie, ale wrócił uspokoił że to upały są i tak mu gorąco a teraz śpi.hormony dają się we znaki...płacz z byle powodu
Ja wczoraj płakałam bo policja nas zatrzymała więc ja też z byle powodu , Ale dzięki temu mój Nie dostał mandatu za brak swiatel ;)

Hej dziewczyny [emoji4] milego weekendu [emoji4]
Photo_1533381192569.jpg

Załączniki

• Photo_1533381192569.jpg
    Photo_1533381192569.jpg
    124,6 KB · Wyświetleń: 247
Witam was w ten upalny dzień [emoji274]Od rana jestem w mieście mój mąż musiał jechać po jakieś części ,więc ja pojechałam z nim i nie trudno się domyśleć po co hehe Tak oczywiście wstąpiłam to pepco [emoji38]
Trafiłam na mega wyprzedaż bo tylko dzisiaj było -50% od cen przecenionych więc opłacało się np . czapeczkę kupiłam za 1.50zł i jedne body też ,uwielbiam takie okazje kupiłam sporo ciuszków,mój mąż się do tego przyczynił bo zaczął wkładać do koszyka rozmiarowo większe ubranka,już nie miałam siły mu tłumaczyć w rezultacie większość ubranek jest większych,mam tylko kilka sztuk na rozm 62[emoji18]
Miałam wstąpić do Kika ale nie dałam rady już chodzić, padam na twarz ,te upały mnie wykończą [emoji52]

reklama
Do góry