reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Halo halo styczen 2019

Przepraszam że tak długo się nie odzywałam ale po wizycie poszłam do siostry zagadaliśmy się i dopiero niedawno wróciłam, dziękuję za wszystkie kciuki [emoji8][emoji8][emoji8]
Wszystko jest dobrze i na 100% będzie syn! Jestem w siódmym niebie [emoji7][emoji7][emoji7]Lekarz musiał zrobić USG dopochwowe żeby sprawdzić czy nie skraca mi się szyjka i wtedy na pierwszym miejscu ukazał się siusiak ,więc tu nie ma wątpliwości [emoji846]Dzisiaj miałam robione USG na takim lepszym sprzęcie więc wszystko było widać perfekcyjnie,badał go bardzo dokładnie ale nie mówił jakie wymiary a ja się nie pytałam bo byłam wpatrzona w mojego małego mężczyznę [emoji1]Pierwszy raz był zemną mąż i jestem wzruszona, nigdy nie widziałam u niego takiego stresu i jakby dumy ,niewiem jak to opisać ale to był najpiękniejszy dzień w moim życiu [emoji7]

Jeżeli o mnie chodzi z szyjką wszystko wporzadku ,powiedział że jest trochę skrzywiona ale to nic groźnego, kazał brać mi magnez [emoji6]Na plusie tylko 1.3kg więc spoko a no i ze względu na kołatania serca mam się udać w połowie ciąży do kardiologa sprawdzić czy to nie jest nic groźnego [emoji846] Zobacz załącznik 884701Zobacz załącznik 884702
Super [emoji7] gratulacje [emoji7]

reklama
18+5 .Pozdrawiam z wakacji. Wczoraj wybrałam się na wycieczkę autokarem łącznie 600 km i okazuje się że nasze Polskie drogi sa super, tutaj tak mnie wytrzęsło że aż się martwiłam czy wszystko będzie ok. Nie polecam wycieczek autokarowych w nieznane. Już chyba lepiej byłoby iść na spływ kajakiem górska rzekaZobacz załącznik 884801
Dziewczyny Wy narzekanie, że ciąży u Was nie widać? To popatrzcie na to. Dziś 16+6, zdjęcie robione godzinę temu Zobacz załącznik 884810
Sorry za mało wyjściowy strój, ale jestem u rodziców, a upał nieziemski...
Zobacz załącznik 884819
Zazdroszczę bratowej ;)

@Milkchocolate kciuki za wizytę [emoji110]

Jaki ładny domek[emoji7] na pewno wszystko będzie dobrze, nie martw się. Jednak nie zazdroszczę :/

Ładne macie brzuszki dziewczyny :-)
Kropka faktycznie brzusio duży, ciekawe jaki będzie na końcówce

A u mnie tak :-)
Zobacz załącznik 884826
I to pierwsza ciąża..
U mnie tez 18+1 :)Zobacz załącznik 884828

@Dariana A co masz za fajna apke do zdjęć??
Same piękne domki [emoji7] kropka faktycznie pobiłaś nas wszystkie [emoji1] MojrAnka widać że lubisz ćwiczyć, super sylwetka [emoji4] ja swoje zdjęcie wstawiam dziś rano na wątku brzuszki styczniowek więc mój przyrost można tam obejrzeć jak macie ochotę [emoji12]

Przepraszam że tak długo się nie odzywałam ale po wizycie poszłam do siostry zagadaliśmy się i dopiero niedawno wróciłam, dziękuję za wszystkie kciuki [emoji8][emoji8][emoji8]
Wszystko jest dobrze i na 100% będzie syn! Jestem w siódmym niebie [emoji7][emoji7][emoji7]Lekarz musiał zrobić USG dopochwowe żeby sprawdzić czy nie skraca mi się szyjka i wtedy na pierwszym miejscu ukazał się siusiak ,więc tu nie ma wątpliwości [emoji846]Dzisiaj miałam robione USG na takim lepszym sprzęcie więc wszystko było widać perfekcyjnie,badał go bardzo dokładnie ale nie mówił jakie wymiary a ja się nie pytałam bo byłam wpatrzona w mojego małego mężczyznę [emoji1]Pierwszy raz był zemną mąż i jestem wzruszona, nigdy nie widziałam u niego takiego stresu i jakby dumy ,niewiem jak to opisać ale to był najpiękniejszy dzień w moim życiu [emoji7]

Jeżeli o mnie chodzi z szyjką wszystko wporzadku ,powiedział że jest trochę skrzywiona ale to nic groźnego, kazał brać mi magnez [emoji6]Na plusie tylko 1.3kg więc spoko a no i ze względu na kołatania serca mam się udać w połowie ciąży do kardiologa sprawdzić czy to nie jest nic groźnego [emoji846] Zobacz załącznik 884701Zobacz załącznik 884702
Widzę że grono chlopczykow się powiększa gratulacje, piękny chłopczyk ;)

No to ja jeszcze,też ściągnęłam ta apke [emoji6] to brzuch wieczorny [emoji23]
IMG_20180804_120549_306.jpg

Załączniki

• IMG_20180804_120549_306.jpg
    IMG_20180804_120549_306.jpg
    62,5 KB · Wyświetleń: 220
A wiecie, ze w tej preglife jest taki album i można tam zbierać zdjecia i on sam uzupełnia, który to tydzień i dzien ciazy [emoji4]
Nawet nie wiedzialam , a myślałam ,że wszystko przeglądałam :) znalazłam tylko licznik skurczu do ktorego się dokopalam po wielkich trudach :)

A jak wasze zakupy?:) mi mój powiedział , że mogę zacząć kupować po połówkowym , a tyle ładnych ubranek wszędzie :(

A jak wasze zakupy?:) mi mój powiedział , że mogę zacząć kupować po połówkowym , a tyle ładnych ubranek wszędzie :(
Mam wózek już z miesiąc ,ale dlatego że miałam okazję , mam przewijak bo też od kogoś za darmo, ręcznik i kocyk - dostałam w prezencie i to wszystko [emoji6] ciuszkow jeszcze nie kupowałam ,chociaż mój lekarz jest właściwie pewien jeśli chodzi o płeć.

reklama
Do góry