Super [emoji7] gratulacje [emoji7]Przepraszam że tak długo się nie odzywałam ale po wizycie poszłam do siostry zagadaliśmy się i dopiero niedawno wróciłam, dziękuję za wszystkie kciuki [emoji8][emoji8][emoji8]
Wszystko jest dobrze i na 100% będzie syn! Jestem w siódmym niebie [emoji7][emoji7][emoji7]Lekarz musiał zrobić USG dopochwowe żeby sprawdzić czy nie skraca mi się szyjka i wtedy na pierwszym miejscu ukazał się siusiak ,więc tu nie ma wątpliwości [emoji846]Dzisiaj miałam robione USG na takim lepszym sprzęcie więc wszystko było widać perfekcyjnie,badał go bardzo dokładnie ale nie mówił jakie wymiary a ja się nie pytałam bo byłam wpatrzona w mojego małego mężczyznę [emoji1]Pierwszy raz był zemną mąż i jestem wzruszona, nigdy nie widziałam u niego takiego stresu i jakby dumy ,niewiem jak to opisać ale to był najpiękniejszy dzień w moim życiu [emoji7]
Jeżeli o mnie chodzi z szyjką wszystko wporzadku ,powiedział że jest trochę skrzywiona ale to nic groźnego, kazał brać mi magnez [emoji6]Na plusie tylko 1.3kg więc spoko a no i ze względu na kołatania serca mam się udać w połowie ciąży do kardiologa sprawdzić czy to nie jest nic groźnego [emoji846] Zobacz załącznik 884701Zobacz załącznik 884702
reklama
Kokoszka356
Fanka BB :)
18+5 .Pozdrawiam z wakacji. Wczoraj wybrałam się na wycieczkę autokarem łącznie 600 km i okazuje się że nasze Polskie drogi sa super, tutaj tak mnie wytrzęsło że aż się martwiłam czy wszystko będzie ok. Nie polecam wycieczek autokarowych w nieznane. Już chyba lepiej byłoby iść na spływ kajakiem górska rzekaZobacz załącznik 884801
Dziewczyny Wy narzekanie, że ciąży u Was nie widać? To popatrzcie na to. Dziś 16+6, zdjęcie robione godzinę temu Zobacz załącznik 884810
Sorry za mało wyjściowy strój, ale jestem u rodziców, a upał nieziemski...
Zobacz załącznik 884819
Zazdroszczę bratowej
@Milkchocolate kciuki za wizytę [emoji110]
Jaki ładny domek[emoji7] na pewno wszystko będzie dobrze, nie martw się. Jednak nie zazdroszczę :/
Ładne macie brzuszki dziewczyny :-)
Kropka faktycznie brzusio duży, ciekawe jaki będzie na końcówce
A u mnie tak :-)
Zobacz załącznik 884826
I to pierwsza ciąża..
Same piękne domki [emoji7] kropka faktycznie pobiłaś nas wszystkie [emoji1] MojrAnka widać że lubisz ćwiczyć, super sylwetka [emoji4] ja swoje zdjęcie wstawiam dziś rano na wątku brzuszki styczniowek więc mój przyrost można tam obejrzeć jak macie ochotę [emoji12]
Asia92
Baby story Photo editor :-)
Jaki zgrabny brzuszek [emoji7]
Super, dzięki ☺ już ściągnęłam i obczajam.
Monika11118
Widzę że grono chlopczykow się powiększa gratulacje, piękny chłopczykPrzepraszam że tak długo się nie odzywałam ale po wizycie poszłam do siostry zagadaliśmy się i dopiero niedawno wróciłam, dziękuję za wszystkie kciuki [emoji8][emoji8][emoji8]
Wszystko jest dobrze i na 100% będzie syn! Jestem w siódmym niebie [emoji7][emoji7][emoji7]Lekarz musiał zrobić USG dopochwowe żeby sprawdzić czy nie skraca mi się szyjka i wtedy na pierwszym miejscu ukazał się siusiak ,więc tu nie ma wątpliwości [emoji846]Dzisiaj miałam robione USG na takim lepszym sprzęcie więc wszystko było widać perfekcyjnie,badał go bardzo dokładnie ale nie mówił jakie wymiary a ja się nie pytałam bo byłam wpatrzona w mojego małego mężczyznę [emoji1]Pierwszy raz był zemną mąż i jestem wzruszona, nigdy nie widziałam u niego takiego stresu i jakby dumy ,niewiem jak to opisać ale to był najpiękniejszy dzień w moim życiu [emoji7]
Jeżeli o mnie chodzi z szyjką wszystko wporzadku ,powiedział że jest trochę skrzywiona ale to nic groźnego, kazał brać mi magnez [emoji6]Na plusie tylko 1.3kg więc spoko a no i ze względu na kołatania serca mam się udać w połowie ciąży do kardiologa sprawdzić czy to nie jest nic groźnego [emoji846] Zobacz załącznik 884701Zobacz załącznik 884702
AniaWaa
Nawet nie wiedzialam , a myślałam ,że wszystko przeglądałam znalazłam tylko licznik skurczu do ktorego się dokopalam po wielkich trudachA wiecie, ze w tej preglife jest taki album i można tam zbierać zdjecia i on sam uzupełnia, który to tydzień i dzien ciazy [emoji4]
alla31
Mam wózek już z miesiąc ,ale dlatego że miałam okazję , mam przewijak bo też od kogoś za darmo, ręcznik i kocyk - dostałam w prezencie i to wszystko [emoji6] ciuszkow jeszcze nie kupowałam ,chociaż mój lekarz jest właściwie pewien jeśli chodzi o płeć.A jak wasze zakupy? mi mój powiedział , że mogę zacząć kupować po połówkowym , a tyle ładnych ubranek wszędzie
reklama
Kokoszka356
Myślę że jest ok. Teraz często się daje prezenty pakowane w celafon [emoji6]Idziemy dzisiaj na imieniny, czy może być tak zapakowany prezent, czy tandeta, czy jak ?? [emoji848]Zobacz załącznik 884808Zobacz załącznik 884809