Nie znam.. na wizycie było jeszcze za wcześnie by jednoznacznie stwierdzić, a następna wizytę mam dopiero 30.08 a połówkowe w 23tc czyli 4.09@perell a Ty tez nie znasz płci? @marzenka1810 i @Michalina2018? Bo macie na poczatek u tak mysle czy juz nie znacie, a nie pamietam czy pisalyscie
reklama
Misza95
Moderator
Ja przede wszystkim w aptece wymeczylam farmaceutke bo kazalam jej wyjac wszystkie preparaty z DHA i porownywac ktory ma najlepszy sklad i te minimum 600 [emoji23] no i doszlysmy wspolnie do wniosku ze ten jest najlepszy [emoji4] no i wlasnie mówiła ze na raz 2 tabletki [emoji4]No właśnie tak się zastanawiałam czy aby nie za dużo [emoji6]Ja też biorę 2tabletki [emoji5]
reqiem
Fanka BB :)
Tu jest nawet spoko ranking tych witaminek
Link do: Witaminy w ciąży - jak wybrać najlepsze? Analiza i ranking 25 popularnych suplementów diety. - Pan Tabletka
Link do: Witaminy w ciąży - jak wybrać najlepsze? Analiza i ranking 25 popularnych suplementów diety. - Pan Tabletka
Camilla29love
Co lekarz to inna opinia ,mi lekarz w I trymestrze kazał brać witaminy i do tego kwas foliowy [emoji2]Ale ja witamin nie brałam codziennie a wyniki też wyszły mi dobrze [emoji6]Mi w I trymestrze nic nie kazał brać, tylko kwas, a teraz tą pregne plus zasugerował. Ale tam jest DHA w niej.
Co do DHA to ja nie porównywałam jakoś obu składów poprostu poszłam do apteki i Pani doradziła mi tą mamaDHA więc wzięłam [emoji5]
reqiem
a zaś wtedy nie przekroczysz innych witamin? Tak sobie myślę, że może tą pregne i częściej po ryby sięgać tylko gdzie tu dobre ryby kupićJa przede wszystkim w aptece wymeczylam farmaceutke bo kazalam jej wyjac wszystkie preparaty z DHA i porownywac ktory ma najlepszy sklad i te minimum 600 [emoji23] no i doszlysmy wspolnie do wniosku ze ten jest najlepszy [emoji4] no i wlasnie mówiła ze na raz 2 tabletki [emoji4]
Camilla29love
Mi natomiast Pani w aptece powiedziała że akurat te witaminy ciężarne najczęściej kupują i polecają,więcej nie pytałam [emoji16]Ja przede wszystkim w aptece wymeczylam farmaceutke bo kazalam jej wyjac wszystkie preparaty z DHA i porownywac ktory ma najlepszy sklad i te minimum 600 [emoji23] no i doszlysmy wspolnie do wniosku ze ten jest najlepszy [emoji4] no i wlasnie mówiła ze na raz 2 tabletki [emoji4]
Veronika_k
Asia Femibion to chyba jest najdroższy. Ja biorę od samego początku. Najpierw 1 a teraz 2 bo Dha.Ja biorę Femibion i też ma DHA, ale ostatnio za 30 tabletek zapłaciłam 58 zł.
reklama
Misza95
Moderator
Nie, to jest zalecana dawka [emoji4]a zaś wtedy nie przekroczysz innych witamin? Tak sobie myślę, że może tą pregne i częściej po ryby sięgać tylko gdzie tu dobre ryby kupić