reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
No właśnie tak się zastanawiałam czy aby nie za dużo [emoji6]Ja też biorę 2tabletki [emoji5]
Ja przede wszystkim w aptece wymeczylam farmaceutke bo kazalam jej wyjac wszystkie preparaty z DHA i porownywac ktory ma najlepszy sklad i te minimum 600 [emoji23] no i doszlysmy wspolnie do wniosku ze ten jest najlepszy [emoji4] no i wlasnie mówiła ze na raz 2 tabletki [emoji4]

Mi w I trymestrze nic nie kazał brać, tylko kwas, a teraz tą pregne plus zasugerował. Ale tam jest DHA w niej.
Co lekarz to inna opinia ,mi lekarz w I trymestrze kazał brać witaminy i do tego kwas foliowy [emoji2]Ale ja witamin nie brałam codziennie a wyniki też wyszły mi dobrze [emoji6]
Co do DHA to ja nie porównywałam jakoś obu składów poprostu poszłam do apteki i Pani doradziła mi tą mamaDHA więc wzięłam [emoji5]

Ja przede wszystkim w aptece wymeczylam farmaceutke bo kazalam jej wyjac wszystkie preparaty z DHA i porownywac ktory ma najlepszy sklad i te minimum 600 [emoji23] no i doszlysmy wspolnie do wniosku ze ten jest najlepszy [emoji4] no i wlasnie mówiła ze na raz 2 tabletki [emoji4]
a zaś wtedy nie przekroczysz innych witamin? Tak sobie myślę, że może tą pregne i częściej po ryby sięgać tylko gdzie tu dobre ryby kupić

Mi natomiast Pani w aptece powiedziała że akurat te witaminy ciężarne najczęściej kupują i polecają,więcej nie pytałam [emoji16]

reklama
Do góry