reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Halo halo styczen 2019

Jakie bierzecie witaminki i ile za nie płacicie?
Bo ja właśnie Pregna Plus, moim zdaniem ma najprostszy skład bez zbędnych witamin, ta złota piątka niezbędna w ciąży i u mnie w mieście nie znalazłam taniej niż 45zł =/ i dzisiaj wchodzę na doz.pl i zamówiłam sobie na 31,99zł i odbiór osobisty gratis w aptece koło mnie gdzie pytałam i też ponad 40zł kosztuje [emoji14] Także jakbyście chciały to lepiej przez stronę zamówić, a te DOZ apteki są w wielu miastach.
Prenatal classic i dokupuje dha z omega med pregna bo są z alg a nie ryb. Też zamawiam w cóż przez internet.

reklama
Ja płaciłam u mnie w mieście w aptece 35zł ale właśnie słyszałam że są różne rozbieżności w cenach jeżeli chodzi o pregne[emoji57]
No na necie to i za 26zł idzie kupić, ale zaś przesyłka to na jedno wyjdzie. Ale gdzie nie pytałam to u mnie około 45zł. poszaleli, wkurza mnie, że tak żerują na kobietach w ciąży, zamiast właśnie przystępne ceny dawać to tyle kasy na "głupie" witaminy, gdzie pewnie grosze w produkcji kosztują.

Bo ja właśnie Pregna Plus, moim zdaniem ma najprostszy skład bez zbędnych witamin, ta złota piątka niezbędna w ciąży i u mnie w mieście nie znalazłam taniej niż 45zł =/ i dzisiaj wchodzę na doz.pl i zamówiłam sobie na 31,99zł i odbiór osobisty gratis w aptece koło mnie gdzie pytałam i też ponad 40zł kosztuje [emoji14] Także jakbyście chciały to lepiej przez stronę zamówić, a te DOZ apteki są w wielu miastach.
Też biorę tą pregna plus, ostatnio płaciłam coś koło 40zł. Kurcze 10 zł różnicy zamawiając przez internet?? Lol, dobrze wiedzieć;) dodatkowo magnez biorę

Ja brałam z Leonem Femibion i teraz też biorę. Są drogie bo koszt ok 90e za 96 tabletek. Ale jakoś dla mnie są mega bo nie chorowałam i mam nadzieję,że teraz też nie będę [emoji6] jak karmiłam piersią to ani ja ani mały nie byliśmy chorzy. Do tej pory młody miał kilka razy lekki katar i raz gorączkę 39 stopni.

Tez brałam pregne plus ale tylko w I trymestrze, placilam ok 35zl. Teraz w II zapytalam lekarza czy mam brac dalej to powiedział zeby koniecznie zmienic preparat na taki z DHA bo teraz to jest najwazniejsze w rozwoju maluszka [emoji4] wiec biore mamaDHA i place ok 45zl.

Ja biorę duphavit , też ma bardzo prosty skład [emoji4] a kosztuje od 40do 50 zeta aż i chyba sprawdzę sobie na tej stronie co piszesz może ciut taniej będzie [emoji6]

A codziennie bierzecie te witaminy?ja ostatnio zaczęłam co 2 dzień nie chce też przedobrzyc bo wiadomo z pożywienia tez są witaminy

reklama
Do góry