Prenatal classic i dokupuje dha z omega med pregna bo są z alg a nie ryb. Też zamawiam w cóż przez internet.Jakie bierzecie witaminki i ile za nie płacicie?
Bo ja właśnie Pregna Plus, moim zdaniem ma najprostszy skład bez zbędnych witamin, ta złota piątka niezbędna w ciąży i u mnie w mieście nie znalazłam taniej niż 45zł =/ i dzisiaj wchodzę na doz.pl i zamówiłam sobie na 31,99zł i odbiór osobisty gratis w aptece koło mnie gdzie pytałam i też ponad 40zł kosztuje [emoji14] Także jakbyście chciały to lepiej przez stronę zamówić, a te DOZ apteki są w wielu miastach.
reklama
reqiem
Fanka BB :)
No na necie to i za 26zł idzie kupić, ale zaś przesyłka to na jedno wyjdzie. Ale gdzie nie pytałam to u mnie około 45zł. poszaleli, wkurza mnie, że tak żerują na kobietach w ciąży, zamiast właśnie przystępne ceny dawać to tyle kasy na "głupie" witaminy, gdzie pewnie grosze w produkcji kosztują.Ja płaciłam u mnie w mieście w aptece 35zł ale właśnie słyszałam że są różne rozbieżności w cenach jeżeli chodzi o pregne[emoji57]
marzenka1810
Też biorę tą pregna plus, ostatnio płaciłam coś koło 40zł. Kurcze 10 zł różnicy zamawiając przez internet?? Lol, dobrze wiedzieć dodatkowo magnez bioręJakie bierzecie witaminki i ile za nie płacicie?
Bo ja właśnie Pregna Plus, moim zdaniem ma najprostszy skład bez zbędnych witamin, ta złota piątka niezbędna w ciąży i u mnie w mieście nie znalazłam taniej niż 45zł =/ i dzisiaj wchodzę na doz.pl i zamówiłam sobie na 31,99zł i odbiór osobisty gratis w aptece koło mnie gdzie pytałam i też ponad 40zł kosztuje [emoji14] Także jakbyście chciały to lepiej przez stronę zamówić, a te DOZ apteki są w wielu miastach.
Veronika_k
Ja brałam z Leonem Femibion i teraz też biorę. Są drogie bo koszt ok 90e za 96 tabletek. Ale jakoś dla mnie są mega bo nie chorowałam i mam nadzieję,że teraz też nie będę [emoji6] jak karmiłam piersią to ani ja ani mały nie byliśmy chorzy. Do tej pory młody miał kilka razy lekki katar i raz gorączkę 39 stopni.
reqiem
No dlatego pisze, jak ktoś ma apteke DOZ blisko to zobaczcie sobie czy nie wychodzi taniejTeż biorę tą pregna plus, ostatnio płaciłam coś koło 40zł. Kurcze 10 zł różnicy zamawiając przez internet?? Lol, dobrze wiedzieć dodatkowo magnez biorę
Misza95
Moderator
Tez brałam pregne plus ale tylko w I trymestrze, placilam ok 35zl. Teraz w II zapytalam lekarza czy mam brac dalej to powiedział zeby koniecznie zmienic preparat na taki z DHA bo teraz to jest najwazniejsze w rozwoju maluszka [emoji4] wiec biore mamaDHA i place ok 45zl.Jakie bierzecie witaminki i ile za nie płacicie?
martag86
Ja biorę duphavit , też ma bardzo prosty skład [emoji4] a kosztuje od 40do 50 zeta aż i chyba sprawdzę sobie na tej stronie co piszesz może ciut taniej będzie [emoji6]Jakie bierzecie witaminki i ile za nie płacicie?
paulenka91
A codziennie bierzecie te witaminy?ja ostatnio zaczęłam co 2 dzień nie chce też przedobrzyc bo wiadomo z pożywienia tez są witaminy
reklama
Jak nie zapomnę to codziennie ale zapominam.A codziennie bierzecie te witaminy?ja ostatnio zaczęłam co 2 dzień nie chce też przedobrzyc bo wiadomo z pożywienia tez są witaminy