paaulinkaaa09
Aktywna w BB
A jakies pobranie krwi mialas w tym czy samo usg? Za ta cene200zl za usg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jakies pobranie krwi mialas w tym czy samo usg? Za ta cene200zl za usg
Samo usg. Innych badan nie robilam.A jakies pobranie krwi mialas w tym czy samo usg? Za ta cene
Ja też bym na Twoim miejscu nie robiła, bo taka statystyka i tak nic nie powie na 100% ani nie uspokoi. A 1 do 754 to wydaje mi się bardzo małe ryzyko mimo wszystko.No właśnie, Ten genetyk trafił nam się z kosmosu... chyba nie będę tego drążyć, trzymam się tego że na USG wszystko wychodzi dobrze [emoji5]
Ja jak już kiedyś pisałam nie używam wkładek. Wole nawet 2 razy zmieniać bieliznę w ciągu dnia. A właśnie to przez ciaze. Ja przed ciążą nie miałam praktycznie żadnego śluzu a gdzie plodny[emoji16]A ja juz od dawna spie tylko w koszuli i nie nosze wkładek i mam to, ale to ewidentnie przez ciąże, nie przeszkadza mi to jakos tylko czasami schizuje. Wcześniej to wrecz suchoty były
No ja to samo, musiałam sie wspomagać żelami bo czasami to aż podrażnienia po były..Ja jak już kiedyś pisałam nie używam wkładek. Wole nawet 2 razy zmieniać bieliznę w ciągu dnia. A właśnie to przez ciaze. Ja przed ciążą nie miałam praktycznie żadnego śluzu a gdzie plodny[emoji16]
Ja za usg +pappa płaciłam 400 zlIle was kosztowalo badanie prenatalne? Bo ja sie dzis umowilam i z pobramiem krwi wizyta i badaniem 450 zl szok [emoji52] w Toruniu
Aha czyli normalne ceny samo usg robia kobitki i dlatego kazdy mowi ze to tylko 250zl dlatego sie zdziwilamJa za usg +pappa płaciłam 400 zl