reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Z chłopca zrobiła się dziewuszka.
I teraz to już w ogóle nic nie wiem... [emoji23]
Czekam do połówkowych. Na razie jest pół na pół...
A ja już nakupiłam ciuchów dla chłopca... [emoji33]
Jak na połówkowych się potwierdzi to wystawie tutaj może którąś z Was coś zainteresuje...
O prosze [emoji16][emoji16] dlatego ja nawet nie jestem poki co zbytnio ciekawa, zobaczymy na polowkowych [emoji16]

Dlatego ja czekam na połówkowe ;)
A ciuszki sprzedaj komuś z forum [emoji41]
Jak na połówkowych się potwierdzi to wystawie tutaj może którąś z Was coś zainteresuje...

Hehe u mojej siostry było na odwrót, z dziewczynki zrobił się chłopak;) A lekarz był taki pewny już w 12 tygodniu;) Ale na tak wczesnym etapie tak naprawdę ciężko ocenić płeć, dlatego ja nawet nie chcę teraz wiedzieć "prawdopodobnie" żeby się nie nastawiać. I tak już jakaś jest i się nie zmieni, a po porodzie będzie wiadomo na 100%;)))

Nieźle :-) oby mój Groszek nie zrobił nam takiego psikusa [emoji12]

Hehe u mojej siostry było na odwrót, z dziewczynki zrobił się chłopak;) A lekarz był taki pewny już w 12 tygodniu;) Ale na tak wczesnym etapie tak naprawdę ciężko ocenić płeć, dlatego ja nawet nie chcę teraz wiedzieć "prawdopodobnie" żeby się nie nastawiać. I tak już jakaś jest i się nie zmieni, a po porodzie będzie wiadomo na 100%;)))

Wiadomo, że bywa rożnie, czyta się o tym, bo osobiście u nikogo mi bliskiego ani znajomego takiej sytuacji nie było. Mi info o dziewuszce udzieliło trzech rożnych lekarzy, to już byłoby coś nie tak, gdyby trzech się aż tak pomyliło [emoji16]
Tak czy siak 20 sierpnia mam połówkowe. Się zobaczy [emoji846]

Dziewczynki, które piszecie że wam obojętne czy grupa ma być zamknięta czy otwarta podejmijcie proszę konkretną decyzję. Żeby był ogólny obraz tego co większość woli. Przecież nikt się na nikogo tu gniewać nie będzie za taką czy inna decyzję a na pewno jest coś co wolicie bardziej. Tyle czasu mamy tu grupę otwartą więc jak będzie otwarta dalej to nic się nie stanie. Ja akurat wolę zamknięta grupę bo taka już jestem zamknięta dziewczyna [emoji14] po prostu temat został rzucony a teraz trzeba podjąć decyzję i tyle [emoji6] więc konkretnie moje drogie Panie.... Otwarta czy zamknięta na tą chwilę. A do tematu zawsze mozna kuedys wrócić.

Ja napisałam. Zostawmy na razie otwarty, a za jakiś czas poprosimy admina o zamknięcie. Tak chyba będzie w porządku i uczciwie dla wszystkich.

Ja tez mam od znajomych. W nowy bym nie inwestowała. Juz przy drugiej córce kupiłam używany, a pózniej go jeszcze sprzedałam za tą samą kwotę. Nowy bardzo traci na wartości, jak auto [emoji6] Ale rozumiem mamy, zwłaszcza z pierwszym dzieckiem ma się takie poczucie i potrzebę, że wszystko albo prawie wszystko, musi być nowe. To chyba normalne. Pózniej człowiek nauczony doświadczeniem trochę inaczej do wszystkiego podchodzi.
Zgadzam.sie w 100%. W pierwszej ciąży baaardzo przesadziłam z ilością wszystkiego teraz stawiam na to co się przyda ;)

Kobietki a może ten wątek główny zostawmy otwarty. Ja np. do poprzedniej grupy wrześniowek dołączyłam gdy mój syn miał 3msc, nie pomyślałam wcześniej że może istnieć taka grupa. Potem bardzo mi się ona przydała przy np. rozszerzaniu diety malucha :-) a np. zamknąć temat w którym będziemy wrzucać fotki..aby nasze prywatne zdjęcia nie były do wglądu dla ogółu i tyle :-)

reklama
Kobietki a może ten wątek główny zostawmy otwarty. Ja np. do poprzedniej grupy wrześniowek dołączyłam gdy mój syn miał 3msc, nie pomyślałam wcześniej że może istnieć taka grupa. Potem bardzo mi się ona przydała przy np. rozszerzaniu diety malucha :-) a np. zamknąć temat w którym będziemy wrzucać fotki..aby nasze prywatne zdjęcia nie były do wglądu dla ogółu i tyle :-)
Tez tak uwazam, zdecydowanie [emoji106][emoji106][emoji106] a drugi zamkniety taki nasz.

Do góry