justys0702
Fanka BB :)
Polecam[emoji5] córka ma to samo lozeczko[emoji5]Dziewczyny co myślicie o takim?doradzcie mi. Link do: 13el ŁÓŻECZKO DZIECIĘCE Z SZUFLADĄ TAPCZANIK
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Polecam[emoji5] córka ma to samo lozeczko[emoji5]Dziewczyny co myślicie o takim?doradzcie mi. Link do: 13el ŁÓŻECZKO DZIECIĘCE Z SZUFLADĄ TAPCZANIK
No podoba mi się bardzo może właśnie inne niż białe i tez muszę pomyśleć o jakiejś komodzie a dziewczyny jak z przewijakiem?Polecam[emoji5] córka ma to samo lozeczko[emoji5]
Dziewczyny co myślicie o takim?doradzcie mi. Link do: 13el ŁÓŻECZKO DZIECIĘCE Z SZUFLADĄ TAPCZANIK
Ja przewijaka nie mialam. Przebieralam corke na lozku.No podoba mi się bardzo może właśnie inne niż białe i tez muszę pomyśleć o jakiejś komodzie a dziewczyny jak z przewijakiem?
Ja przewijaka nie mialam. Przebieralam corke na lozku.
No właśnie podzielone opinie, my mamy taka "stara" komode i chcemy ja opalic i pomalowac, przymocowac przewijak i zrobic z tego kacik dla Bibka taki po kapieli i do przebierania. I jedna przyjaciolka mi mowi ze przewijaka sie nie uzywa i bezsensu, a siostra ze uzywala do pol roku i super sprawa, wiec bedziemy robic [emoji4]No podoba mi się bardzo może właśnie inne niż białe i tez muszę pomyśleć o jakiejś komodzie a dziewczyny jak z przewijakiem?
No widzialam komody z przewijakiem i mysle że dobra sprawa.moja przyjaciółka zawsze widziałam na łóżko przebierała małego i po kąpieli tezNo właśnie podzielone opinie, my mamy taka "stara" komode i chcemy ja opalic i pomalowac, przymocowac przewijak i zrobic z tego kacik dla Bibka taki po kapieli i do przebierania. I jedna przyjaciolka mi mowi ze przewijaka sie nie uzywa i bezsensu, a siostra ze uzywala do pol roku i super sprawa, wiec bedziemy robic [emoji4]
Zawsze radosc ze sie samemu zrobilo [emoji4]
Dziewczyny ja niestety się żegnam. Nie tym razem. Zatrzymał się rozwój jakiś tydzień temu
Dzięki za wsparcie mimo wszystko