reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

No ja dziś rozpoczynam 16 tydzień, wow [emoji50]
W Apce napisano, żegna początku tygodnia ma już 14 cm od głowy do stóp.
A za dwa tygodnie, te z nas które już mają dzieci, powinny poczuć pierwsze ruchy [emoji16]

Ostatnia edycja:
reklama
Hej ciężarówki [emoji16] jestem po wizycie [emoji4] wszystko jest ok [emoji4] słyszeliśmy już serduszko [emoji173][emoji173] maleństwo ma prawie 7 cm [emoji4][emoji4] i termin z USG dzisiejszego też jest o 2 dni szybszy niż z OM :) z OM na 21.01 A z dzisiejszego USG 19.01 [emoji4] kolejna wizyta 10.08. :)
20180713_102158.jpg

Załączniki

• 20180713_102158.jpg
    20180713_102158.jpg
    58,1 KB · Wyświetleń: 425
Hej ciężarówki [emoji16] jestem po wizycie [emoji4] wszystko jest ok [emoji4] słyszeliśmy już serduszko [emoji173][emoji173] maleństwo ma prawie 7 cm [emoji4][emoji4] i termin z USG dzisiejszego też jest o 2 dni szybszy niż z OM :) z OM na 21.01 A z dzisiejszego USG 19.01 [emoji4] kolejna wizyta 10.08. :)Zobacz załącznik 877217
Ooo super, to podobnie mamy terminy i prawie równe dzidziolki [emoji7]
Cudowny

Hej ciężarówki [emoji16] jestem po wizycie [emoji4] wszystko jest ok [emoji4] słyszeliśmy już serduszko [emoji173][emoji173] maleństwo ma prawie 7 cm [emoji4][emoji4] i termin z USG dzisiejszego też jest o 2 dni szybszy niż z OM :) z OM na 21.01 A z dzisiejszego USG 19.01 [emoji4] kolejna wizyta 10.08. :)Zobacz załącznik 877217
Sliczniasty dzidzi[emoji7]

Wy mi powiedzcie... Co mi odwaliło, żeby w tej szafie układać? [emoji23]
Tyle ciuchów, a ubrać sie nie ma w co [emoji23]

Mam ten sam problem[emoji23]z tym że ja nie mogę się zebrać do sprzątania a do tego znów z tyłu rozbolały mnie plecy
Skończyłam [emoji123] jeszcze połki małża, ale to w inny dzień i potrzebuje jakieś 15min na to haha [emoji849] ale on strasznie niszczy ciuchy, ja niektore mam jeszcze sprzed wieeeeelu lat.

reklama
Skończyłam [emoji123] jeszcze połki małża, ale to w inny dzień i potrzebuje jakieś 15min na to haha [emoji849] ale on strasznie niszczy ciuchy, ja niektore mam jeszcze sprzed wieeeeelu lat.

U mnie odwrotnie, jak czegoś nie noszę dwa lata i więcej, to wywalam, a mój przywiązany do koszulek z czasów studenckich był, a dodam, że ma 46 lat chłopaczek [emoji16] No i musiałam wziąć sprawy w swoje ręce [emoji6]

Do góry