reklama
U mnie odwrotnie, jak czegoś nie noszę dwa lata i więcej, to wywalam, a mój przywiązany do koszulek z czasów studenckich był, a dodam, że ma 46 lat chłopaczek [emoji16] No i musiałam wziąć sprawy w swoje ręce [emoji6]
Mam to samo, tylko przy takich zapasach nie mam siły u niego 'sprzątać'... Wszystko się podobno przyda kiedy zużyje te w których chodzi... Na szczęście ostatnio ciągle znajduje jakieś nieużywane rzeczy z których "wyrósł" w międzyczasie hehe. Ciąża robi swoje[emoji23]
paulenka91
Fanka BB :)
Mój mąż to samo koszulki z 18stki jeszcze ma[emoji23]U mnie odwrotnie, jak czegoś nie noszę dwa lata i więcej, to wywalam, a mój przywiązany do koszulek z czasów studenckich był, a dodam, że ma 46 lat chłopaczek [emoji16] No i musiałam wziąć sprawy w swoje ręce [emoji6]
paulenka91
Piękności[emoji8][emoji7]I ja jestem po wizycie wszystko w porządku jak to lekarz powiedział okaz zdrowia jeśli chodzi o płeć to wstępnie dziewczynka bo nie widział żeby coś wystawało Zobacz załącznik 877304
Piękności[emoji8][emoji7]
Mąż ma nadzieje ze jednak coś między nogami urośnie syn tez by chciał braciszka
paulenka91
Myślę że naprawdę za wcześnie żeby określić płeć mimo że lekarz ma dobre USG czy nawet w 4d. Do 16tyg kształtuje się wszystko myślę że psitka nawet teraz może wyglądać jak cycus[emoji16]Mąż ma nadzieje ze jednak coś między nogami urośnie syn tez by chciał braciszka
Myślę że naprawdę za wcześnie żeby określić płeć mimo że lekarz ma dobre USG czy nawet w 4d. Do 16tyg kształtuje się wszystko myślę że psitka nawet teraz może wyglądać jak cycus[emoji16]
Potwierdzi płeć przy połówkowych
Dariana
Hej ciężarówki [emoji16] jestem po wizycie [emoji4] wszystko jest ok [emoji4] słyszeliśmy już serduszko [emoji173][emoji173] maleństwo ma prawie 7 cm [emoji4][emoji4] i termin z USG dzisiejszego też jest o 2 dni szybszy niż z OM z OM na 21.01 A z dzisiejszego USG 19.01 [emoji4] kolejna wizyta 10.08. Zobacz załącznik 877217
Piękny dzidziolek :-) Gratuluję [emoji173]
Dariana
I ja jestem po wizycie wszystko w porządku jak to lekarz powiedział okaz zdrowia jeśli chodzi o płeć to wstępnie dziewczynka bo nie widział żeby coś wystawało Zobacz załącznik 877304
Cudowne maleństwo :-) Gratuluję [emoji173]
reklama
MojrAnka
Myślę że naprawdę za wcześnie żeby określić płeć mimo że lekarz ma dobre USG czy nawet w 4d. Do 16tyg kształtuje się wszystko myślę że psitka nawet teraz może wyglądać jak cycus[emoji16]
Nie nie nie, tzn. tak w kwestii 16 tyg, ale nam lekarz pokazywał i tłumaczył na podstawie tego wyrostka, to taka kreska widoczna na usg. I mówił, że jak jest w poziomie, to dziewczynka, a jak sterczy ku gorze, chłopiec.
U mnie wyraźnie widać w poziomie. To zdjęcie z prenatalnych. Więc by się zgadzało.
Załączniki