paulenka91
Fanka BB :)
Już niezły brzuszek a gdzie do końca jeszcze[emoji3]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już niezły brzuszek a gdzie do końca jeszcze[emoji3]
no wlasnie daleko jeszcze chyba będę taczki potrzebowala ha haJuż niezły brzuszek a gdzie do końca jeszcze[emoji3]
Ja wam potem swój wyśle ale jakoś tak czuję się mało ciążowo dziś. Apetyt mam większyno wlasnie daleko jeszcze chyba będę taczki potrzebowala ha ha
ja to caly czas bym cos jadla jak wychodzę z domu musze iec jakas przekaske bo mnie ssa w zoladku ale rano tak do 9 czy 10 mecza mnie mdlosci wiec nie jem potem nadrabiamJa wam potem swój wyśle ale jakoś tak czuję się mało ciążowo dziś. Apetyt mam większy
Haha wyglądam identycznie już ze dwa tygodnie właśnie
Ja też mam brzuszek ale przed ciążą też go miałam pewnie przez tego wielkiego mięśniaka . Waga narazie nie drgneła. Mdłości też nie występują, bardziej wzdęcia . W tych kwestiach nie ma reguły.Haha wyglądam identycznie już ze dwa tygodnie właśnie
Byłam.. Serduszko bije, wszystko jest ok, ufff. Dobrze, ze sie udało tak szybko. Wg usg 6t5d, wg ostatniej miesiaczki 7t3d, ale mowi ze to nornalne i sie nie martwić. Ma prawie 8mm bobas. I dostałam skierowanie na darmowe badania prenatalne. 7 lipca mam.