reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Szczęśliwe Mamusie styczniowe:

@reqiem - 6 czerwca - 8:30
@olakaczmarek7 - 6 czerwca
@Moni2791 - 7 czerwca
@olakaczmarek7 - 7 czerwca - 17:45
@kropka4x4 - 8 czerwca
@Pulcheria - 12 czerwca
@Inka91 - 12 czerwca
@tygryskowa - 13 czerwiec
@Milkchocolate - 13 czerwca
@kropka4x4 - 13 czerwca - diabetolog
@alla31 - 13 czerwca
@eulaila83 - 13 czerwca - prenatalne z krwi
@Asiula86 - 18 czerwca - 14:30 - wizyta
@alla31 - 21 czerwca
@paulenka91 - 25 czerwca
@Dariana - 26 czerwca
@Kokoszka356 - 26 czerwca
@Misza95 - 26 czerwca
@eulaila83 - 26.06 - godz 14 usg prenatalne
27.06 - godz 20 zwykłe badanie u ginka
Ja mam wizyte 26 czerwca[emoji5]

reklama
Kciuki za dzisiejsze wityty,dobre wiadomosci i piekne widoczki
Nie wiem jak tu emoty sie wprowadza :-/

Reqiem i co?
Wez jakas masakra, okazalo sie ze mialam wczoraj wizyte a ten ciul lekarz nie chcial mnie przyjac chociaz błagałam zeby mnie przyjal chociaz na usg. Oczywiscie nerwy, maz sie drze po mnie jak to ogarnelam bo tez wolne sobie wzal specialnie. Masakra jakas. Ale jakism cudem udalo mi sie umowic dzisiaj na 10:15 prywatnie do takiego lekarza i zaraz jedziemy. Co za dzien...

Wez jakas masakra, okazalo sie ze mialam wczoraj wizyte a ten ciul lekarz nie chcial mnie przyjac chociaz błagałam zeby mnie przyjal chociaz na usg. Oczywiscie nerwy, maz sie drze po mnie jak to ogarnelam bo tez wolne sobie wzal specialnie. Masakra jakas. Ale jakism cudem udalo mi sie umowic dzisiaj na 10:15 prywatnie do takiego lekarza i zaraz jedziemy. Co za dzien...
dobrze ze sie udalo isc prywatnie :)

No,typowe ciazowe rozkojarzenie.

To czekamy na wiesci :)

Witamy nowe mamuśki .
Kciuki za wizyty :)

mozna mni dpisac wizyta 12.06

Bozee laski jakie mam mdłosci , w pierwszej ciazy nie kojarze zebym tak zle się czuła ...

U mnie dziś też straszne mdłości... A przez tydzień było nawet znośnie, aż się dziwiłam bo w pierwszej ciąży było gorzej. W dodatku skończyły mi się ratunkowe krakersy i cola:/

Dzien dobry :)

Ja wizyte mam 12.06

Kilogramowo jest mnie tyle samo,ale wywalilo mi brzuch w terminie @ i wygladam jak 3 mscu.
Ale to juz jest moja 5 ciaza i ponoc tak bywa bo miesnie juz sa rozlazle.Rodzilam tylko raz i mam przedszkolaka w domu :)
u mnie 4 ciaza jutro zaczne 7 tydzień i tez już mnie wysadzilo co prawda jeszcze nie tak bardzo ale znajomi od razu widza co jest na rzeczy już nieukryje chyba ze zaczne na szeroko chodzic a nielubie ja to musze iec wszysto dopasowane później wam fotke wysle

u mnie 4 ciaza jutro zaczne 7 tydzień i tez już mnie wysadzilo co prawda jeszcze nie tak bardzo ale znajomi od razu widza co jest na rzeczy już nieukryje chyba ze zaczne na szeroko chodzic a nielubie ja to musze iec wszysto dopasowane później wam fotke wysle
Wyślij, ja się właśnie wczoraj zastanawiałam czy to normalne tak szybko 7t2d, bo też już coś widzę. Ale może sobie wmawiam, w sumie mogę jeszcze trochę wciągnąć brzuch... Wolałabym żeby jeszcze nie było widać bo wizytę pierwszą mam dopiero za 1.5 tygodnia. I też lubię mieć wszystko dopasowane;)

Tez sie zastanawiam czy niezawczesnie a moze kryja sie blizniali bo przyrosty bety mialam az 350% po 48 godz a tak juz wygladam

reklama
20180606_095619.jpg
20180606_095619.jpg

Załączniki

• 20180606_095619.jpg
    20180606_095619.jpg
    314,2 KB · Wyświetleń: 276
Do góry