reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Czyli nie jestem sama uff... Myślałam że jakieś anomalie mam bo oczywiście wujek google twierdzi że w 1 trymestrze to się tyje max 1-2kg. A gdzie tu do końca trymestru a ja już ponad normę wyszłam :p ale cóż zrobić jak dzidzia wola jeść :-D

Dzien dobry :)

Ja wizyte mam 12.06

Kilogramowo jest mnie tyle samo,ale wywalilo mi brzuch w terminie @ i wygladam jak 3 mscu.
Ale to juz jest moja 5 ciaza i ponoc tak bywa bo miesnie juz sa rozlazle.Rodzilam tylko raz i mam przedszkolaka w domu :)

Witam się z rana :) tez mam wizytę 12 czerwca następna. Normalnie co tydzień chodzę :D
Co do wagi to jeszcze w tamtym tygodniu mialan 2kg na plusie od wagi wyjsciowej, a wczoraj już niecaly kilogram na minusie. Niby chudne ale brzuch mam taki wywalony ze masakra :D

Szczęśliwe Mamusie styczniowe:

@reqiem - 6 czerwca - 8:30
@olakaczmarek7 - 6 czerwca
@Moni2791 - 7 czerwca
@olakaczmarek7 - 7 czerwca - 17:45
@kropka4x4 - 8 czerwca
@Pulcheria - 12 czerwca
@Inka91 - 12 czerwca
@tygryskowa - 13 czerwiec
@Milkchocolate - 13 czerwca
@kropka4x4 - 13 czerwca - diabetolog
@alla31 - 13 czerwca