reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Halo halo styczen 2019

A ja miałam w śr iść do dentysty ponieważ ząb mi się bardzo mocno ukruszyl i powstała dziura, zaczął boleć ale tylko w nocy jak leżę a ona do mnie z tekstem, że do 12 tyg się tego nie podejmie jak dziś dzwoniłam żeby potwierdzić i jestem przerażona, bo to ponoć niebezpieczne

Ja normalnie leczyłam zęby w ciąży, można a nawet trzeba. Chyba że chodzi o leczenie kanałowe, to nie bardzo chcą robić rtg, chociaż teoretycznie też nie jest to zabronione. Poszukałabym innego lekarza.

reklama
Ja normalnie leczyłam zęby w ciąży, można a nawet trzeba. Chyba że chodzi o leczenie kanałowe, to nie bardzo chcą robić rtg, chociaż teoretycznie też nie jest to zabronione. Poszukałabym innego lekarza.
Szukam właśnie pół dnia i zalamka, bo chyba będę musiała iść prywatnie do tego gin prywatnie badania wszystkie i prenatalne i ręce opadają a podejrzewam ,zw na jednej wizycie się nie skończy

Szukam właśnie pół dnia i zalamka, bo chyba będę musiała iść prywatnie do tego gin prywatnie badania wszystkie i prenatalne i ręce opadają a podejrzewam ,zw na jednej wizycie się nie skończy
Z bólem zęba muszą Cię przyjąć tego samego dnia nawet na nfz, bo jakieś kary nawet za to są jeśli pacjent złoży skargę. Tym bardziej w ciąży...

Dzwonie już chyba do 10 i z każdym się kłócić trzeba ,że taki mają obowiązek.. Może po prostu wsiade w samochód i pojadę, bo tak to można sobie te prawa włożyć za przeproszeniem
Dokładnie, u mojej dentystki się po prostu przychodzi i zawsze jakoś wciśnie między pacjentami, nie ma wyjścia. Może ewentualnie powiedz że złożysz skargę, albo prosisz o odmowę na piśmie, to zawsze działa.

Dokładnie, u mojej dentystki się po prostu przychodzi i zawsze jakoś wciśnie między pacjentami, nie ma wyjścia.
U mnie to samo. Czasami straszy ze dlugo trzeba bedzie czekac a pozniej za 5min woła [emoji14] a przez telefon na bank by powiedziała, ze nie ma miejsca

hej dziewczyny wczoraj najadłam się strachu jechałam na chrzciny prawie 2 godziny i po podrozy zauwazylam plamienie naszczescie tylko jednorazowe od razu dzwoniłam dziś do gina co jest grane naszczescie powiedział ze jak to jednorazowy incydent to nie ma się czym martwic widać nie wskazane mi sa podroze autem :) brzuch mnie nie boli ani nic już się nie powtorzylo to plamienie wiec jest ok ale co ja się strachu najadłam az mi się slabo zrobilo

reklama
hej dziewczyny wczoraj najadłam się strachu jechałam na chrzciny prawie 2 godziny i po podrozy zauwazylam plamienie naszczescie tylko jednorazowe od razu dzwoniłam dziś do gina co jest grane naszczescie powiedział ze jak to jednorazowy incydent to nie ma się czym martwic widać nie wskazane mi sa podroze autem :) brzuch mnie nie boli ani nic już się nie powtorzylo to plamienie wiec jest ok ale co ja się strachu najadłam az mi się slabo zrobilo
Słyszałam że podróże w samochodzie szczególnie długie nie są wskazane. Ale skoro jednorazowo to nie ma się czym martwić[emoji3]

Do góry