olakaczmarek7
Fanka BB :)
Ja mam 6.06 17:45Troszkę tego jest
13.06 - godz 16 badanie prenatalne z krwi
26.06 - godz 14 usg prenatalne
27.06 - godz 20 zwykłe badanie u gin
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam 6.06 17:45Troszkę tego jest
13.06 - godz 16 badanie prenatalne z krwi
26.06 - godz 14 usg prenatalne
27.06 - godz 20 zwykłe badanie u gin
Wszysyko ok. Tez kiedys robilam i miałam zagadke a miał podobne wyniki i bylo okCześć dziewczyny. Moje wyniki toksoplazmozy, któraś coś rozumie zZobacz załącznik 863662 tego?
Mam nadzieję że u mnie wyjdzie ok.ale już pójdę na badania przed wizytą. Ja całe życie spędziłam z kotami dlatego się boje trochęWszysyko ok. Tez kiedys robilam i miałam zagadke a miał podobne wyniki i bylo ok
Na chorobowym 80%Tylko wiecie , pracodawca musi wiedziec, ze to l4 ciazowe bo wtedy Wam placi 100%, a nie jak na zwykłym l4 75% czy ile tam jest. Tak na logike.
Dla mnie za dużo zachodu..Link do: Szef nie musi dowiedzieć się o ciąży
Witam z rana. To odnośnie tematu zwolnień lekarskich. Słyszałyście o takiej możliwości? Dziś zamierzam poprosić lekarza, żeby właśnie takie zwolnienie mi wypisał. Mam nadzieję, że się zgodzi.
13 czerwca jaSzczęśliwe Mamusie styczniowe:
@Stelka38 - 4 czerwca - wizyta
@justys0702 - 5 czerwca - wizyta
@reqiem - 6 czerwca - wizyta
@Moni2791 - 7 czerwca - wizyta
@tygryskowa - 13 czerwiec - wizyta
@Asiula86 - 18 czerwca - 14:30 - wizyta
Dopisujcie się [emoji4]
Jest okCześć dziewczyny. Moje wyniki toksoplazmozy, któraś coś rozumie zZobacz załącznik 863662 tego?
Ja ciągle patrzę czy nie plamie . Tak, że nie jesteś sama w swoich schizach ;-) właśnie wróciłam od lekarza. W przyszłym tygodniu robię Usg na którym powinien juz być zarodek i ♥ chyba a także inne badania . Dziś dostałam tylko zwolnienie. Oczywiście tak jak przypuszczalyscie lekarz napisał ten symbol B na zwolnieniu . Powiedziałam mu, że wolałabym zachować tajemnicę więc na tym polu przystawil pieczątkę i teraz trudno odczytać jaki tam jest symbol . Nie wiem jak to w pracy zinterpretuja ale już nic teraz nie zrobię .Dzis mam jakiś gorszy dzień,schizy że coś będzie nie tak.lekko mnie brzuch czasem ciągnie..już milion razy patrzyłam czy nie plamie.
Mam to samo. Jeszcze nastałam się prawie 3h w urzędzie i moj tato trafił do szpitala i same nerwy.Dzis mam jakiś gorszy dzień,schizy że coś będzie nie tak.lekko mnie brzuch czasem ciągnie..już milion razy patrzyłam czy nie plamie.