reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
My też mieliśmy nad morze jechać ale nie wytrzymam 12h jazdy ale to przez mdłości a teraz to sikanie. A ja do tego mam chorobę lokomocyjna teraz się nasiliła w ciąży. Jeśli dzieci mają obiecane i czujesz się na siłach to pewnie że jedź[emoji3]kobiety w ciąży podróżują i nic im nie jest.
Sorki że tak osobno odpisuje ale nie umiem tak w jednym poście odpisać paru osoba[emoji3]
Bo ty w pierwszej ciąży to odpoczywaj [emoji3]potem już tak to nie działa . Ja musiałam przeżyć energylandie, spływ rwaca rzeka i cały czas sobie powtarzałam że nie mam mdłości haha potem 6 godzin w korku ..a za miesiąc no właśnie Chorwacja

Bo ty w pierwszej ciąży to odpoczywaj [emoji3]potem już tak to nie działa . Ja musiałam przeżyć energylandie, spływ rwaca rzeka i cały czas sobie powtarzałam że nie mam mdłości haha potem 6 godzin w korku ..a za miesiąc no właśnie Chorwacja
Wy już macie dzieci wiecie jak to jest [emoji3]ja to jeszcze trochę chucham i dmucham na siebie[emoji23]

Wy już macie dzieci wiecie jak to jest [emoji3]ja to jeszcze trochę chucham i dmucham na siebie[emoji23]
Po prostu jak się ma dzieci to się już nie ma czasu za bardzo chuchać,niestety ja np wracam z pracy ,obiad , lekcje, sprzątanie..dopiero mogę sobie późnym wieczorem ponarzekać . No tak to jest .Także tak wiem,pierwsza ciąża jest super [emoji4] zobaczysz będziesz wspominać te czasy.

Po prostu jak się ma dzieci to się już nie ma czasu za bardzo chuchać,niestety ja np wracam z pracy ,obiad , lekcje, sprzątanie..dopiero mogę sobie późnym wieczorem ponarzekać . No tak to jest .Także tak wiem,pierwsza ciąża jest super [emoji4] zobaczysz będziesz wspominać te czasy.
Ja ogólnie przed ciążą byłam bardzo aktywna nie miałam czasu na leżenie a teraz... Bym leżała.no i sprzatam i piore bo to lubię[emoji16]

reklama
Rany dziewczyny jaki ciężki dzisiaj dzień ech... Duszno, gorąco, spać się chce, do tego to jedzenie/nie jedzenie, babcia mnie wkurza. Boże mój, gdzie tu do końca...
c55fskjoqk5thwm9.png

Do góry