reklama
To sikanie.... dzis nocowalismy u znajomych.... O 1 położyliśmy się spać A ja od 3 zaczęłam kursować... do 6 rano poszłam 4 razy, hahahaMam dokładnie takie same obawy. Weszłam gdzieś na jakieś forum jak zaczęłam czytać wpadłam w taka panikę że nie wyobrazacie sobie. Już nie czytam. Mnie wcale nie musi to spotkać a nerwami tylko pogorsze. Teraz jestem dobrej myśli. Objawy ciąży są, mdłości męczą jak pieron.co zjem to ssie mnie ciągle w tym żołądku i zauważyłam że zaczęłam więcej siusiać[emoji3]
Ostatnia edycja:
Kokoszka356
Fanka BB :)
U mnie to był 13 albo 14 dc przy 28 dniowym cyklu. Przynajmniej tak podejrzewamI od razu Was zapytam : w ktorym dniu cyklu udało Wam się zajść w ciąże? Wiadomo że żadna z nas nie zna dokładnego dnia w którym doszło do zapłodnienia ale chodzi mi o to w którym dniu cylku współżyłyscie i się później udało
ciastkozkremem
mama Ignasia
Dziewczyny z jakich miast jesteście? Kto planuje ciąże na NFZ prowadzić? Trochę się waham bo poprzedniego gina na NFZ to takiego fatalnego miałam ze masakra. Podczas mojej wizyty kapcie sobie kupował...
Ja spod Krakowa aktualnie. Zamierzam znaleźć właśnie na fundusz ginekologa. Do tej pory chodziłam prywatnie w Rzeszowie, najlepszy gin do tej pory, ale przecież nie będę teraz jeździć taki kawał, bez sensu. Także jakbyście miały kogoś godnego polecenia z Krakowa, to chętnie poczytam opinie
paulenka91
Ja świętokrzyskie wioska obok Starachowic [emoji3]ja chodzę prywatnie ale dlatego że na NFZ nie mam miłych wspomnień i w gabinecie nawet nie miał USG. Wiem że będę musiała płacić za wizyty i badania ale to tylko pieniądze chce żeby ktoś zajął się mną dobrze i mnie wspierał a tak teraz się czuje.Dziewczyny z jakich miast jesteście? Kto planuje ciąże na NFZ prowadzić? Trochę się waham bo poprzedniego gina na NFZ to takiego fatalnego miałam ze masakra. Podczas mojej wizyty kapcie sobie kupował...
Dziewczyny z jakich miast jesteście? Kto planuje ciąże na NFZ prowadzić? Trochę się waham bo poprzedniego gina na NFZ to takiego fatalnego miałam ze masakra. Podczas mojej wizyty kapcie sobie kupował...
Zdecydowanie nie ten ginekolog przy tej ciąży.
Ja jestem z Zielonej Góry, ciążę prowadzi mi dr, która przyjmuje prywatnie, ale pracuje w szpitalu, w którym będę rodzić.
paulenka91
Dokładnie mój lekarz też pracuje w szpitalu.Zdecydowanie nie ten ginekolog przy tej ciąży.
Ja jestem z Zielonej Góry, ciążę prowadzi mi dr, która przyjmuje prywatnie, ale pracuje w szpitalu, w którym będę rodzić.
reklama