reklama
justys0702
Fanka BB :)
Ja okolice wieliczki. Trzymam kciuki[emoji4]Tutaj bardziej jak Zielonki, Skała. Czy to Twoje okolice?
Jade powtórzyć betę, trzymajcie kciuki. Stresa mam...
Mnie dziś skręca od 3.. Wzięłam nospę ,bo już nie dałam rady i tak się zastanawiam czy te moje bóle to nie przez zaparcia czasami, nigdy nie miałam z tym problemu a teraz szok... Też tak macie? Może przez to uciska mnie ten brzuch i tak boli sama nie wiem ale ledwo siedzę w pracy. .
MojrAnka
Ja identycznie.Ja z Warszawy..Ja już zapisałam się na NFZ i równolegle będę prowadzila prywatnie ,NFZ to tylko po to żeby badania mieć za darmo...
Kokoszka356
Moni bardzo możliwe że tak jest. Dawno temu złapalo mnie tak mocno że chodziłam zagięta w pół bo nie byłam w stanie się wyprostować. Teraz też mam z tym problem ale śliwki suszone wcinam i jakoś pomaga.Mnie dziś skręca od 3.. Wzięłam nospę ,bo już nie dałam rady i tak się zastanawiam czy te moje bóle to nie przez zaparcia czasami, nigdy nie miałam z tym problemu a teraz szok... Też tak macie? Może przez to uciska mnie ten brzuch i tak boli sama nie wiem ale ledwo siedzę w pracy. .
paulenka91
Hej dziewczyny [emoji3]dopiero wstałam ale pospalam, śniło mi się że miałam córeczkę była taka malutka i jadła sama zupę[emoji23]ja jakoś nie mam problemu z zaparciami ale jeśli tak masz można łatwo pomylić te dwa bóleMnie dziś skręca od 3.. Wzięłam nospę ,bo już nie dałam rady i tak się zastanawiam czy te moje bóle to nie przez zaparcia czasami, nigdy nie miałam z tym problemu a teraz szok... Też tak macie? Może przez to uciska mnie ten brzuch i tak boli sama nie wiem ale ledwo siedzę w pracy. .
Też się właśnie zaopatrzylam ,zjadłam śliwki teraz siemię lniane i herbatka z kopru okropna jest ale cóż , mam nadzieję, że pomoże i ze tylko w tym problem. .Moni bardzo możliwe że tak jest. Dawno temu złapalo mnie tak mocno że chodziłam zagięta w pół bo nie byłam w stanie się wyprostować. Teraz też mam z tym problem ale śliwki suszone wcinam i jakoś pomaga.
Artemida90
Hej dziewczyny. Wczoraj szybko mnie zmogło a dziś wcześnie się obudziłam.
Mycie zębów to dla mnie teraz katorga. Jak tylko poczuje pianę w ustach to już mi się cofa... masakryczne uczucie. Poza tym zmian nadal nie czuje. Chyba tylko odrzuciło mnie od mięsa wieprzowego.
Trochę czuje dyskomfort w brzuchu, wkładka cały czas czysta co napawa mnie duma [emoji7] bo ze strachem idę za każdym razem do łazienki. Dziś 2 dni po terminie
Mycie zębów to dla mnie teraz katorga. Jak tylko poczuje pianę w ustach to już mi się cofa... masakryczne uczucie. Poza tym zmian nadal nie czuje. Chyba tylko odrzuciło mnie od mięsa wieprzowego.
Trochę czuje dyskomfort w brzuchu, wkładka cały czas czysta co napawa mnie duma [emoji7] bo ze strachem idę za każdym razem do łazienki. Dziś 2 dni po terminie
paulenka91
Hahaha z tym myciem zębów to rzeczywiście masakra [emoji3]a szczególnie rano.Hej dziewczyny. Wczoraj szybko mnie zmogło a dziś wcześnie się obudziłam.
reklama