reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Tutaj bardziej jak Zielonki, Skała. Czy to Twoje okolice? :)
Jade powtórzyć betę, trzymajcie kciuki. Stresa mam...

reklama
Mnie dziś skręca od 3.. Wzięłam nospę ,bo już nie dałam rady i tak się zastanawiam czy te moje bóle to nie przez zaparcia czasami, nigdy nie miałam z tym problemu a teraz szok... Też tak macie? Może przez to uciska mnie ten brzuch i tak boli:baffled: sama nie wiem ale ledwo siedzę w pracy. .

Mnie dziś skręca od 3.. Wzięłam nospę ,bo już nie dałam rady i tak się zastanawiam czy te moje bóle to nie przez zaparcia czasami, nigdy nie miałam z tym problemu a teraz szok... Też tak macie? Może przez to uciska mnie ten brzuch i tak boli:baffled: sama nie wiem ale ledwo siedzę w pracy. .
Moni bardzo możliwe że tak jest. Dawno temu złapalo mnie tak mocno że chodziłam zagięta w pół bo nie byłam w stanie się wyprostować. Teraz też mam z tym problem ale śliwki suszone wcinam i jakoś pomaga.

Hej dziewczyny [emoji3]dopiero wstałam ale pospalam, śniło mi się że miałam córeczkę była taka malutka i jadła sama zupę[emoji23]ja jakoś nie mam problemu z zaparciami ale jeśli tak masz można łatwo pomylić te dwa bóle

Moni bardzo możliwe że tak jest. Dawno temu złapalo mnie tak mocno że chodziłam zagięta w pół bo nie byłam w stanie się wyprostować. Teraz też mam z tym problem ale śliwki suszone wcinam i jakoś pomaga.
Też się właśnie zaopatrzylam ,zjadłam śliwki teraz siemię lniane i herbatka z kopru okropna jest ale cóż , mam nadzieję, że pomoże i ze tylko w tym problem. .

Hej dziewczyny. Wczoraj szybko mnie zmogło a dziś wcześnie się obudziłam.
Mycie zębów to dla mnie teraz katorga. Jak tylko poczuje pianę w ustach to już mi się cofa... masakryczne uczucie. Poza tym zmian nadal nie czuje. Chyba tylko odrzuciło mnie od mięsa wieprzowego.
Trochę czuje dyskomfort w brzuchu, wkładka cały czas czysta co napawa mnie duma [emoji7] bo ze strachem idę za każdym razem do łazienki. Dziś 2 dni po terminie

Hej dziewczyny. Wczoraj szybko mnie zmogło a dziś wcześnie się obudziłam.
Mycie zębów to dla mnie teraz katorga. Jak tylko poczuje pianę w ustach to już mi się cofa... masakryczne uczucie. Poza tym zmian nadal nie czuje. Chyba tylko odrzuciło mnie od mięsa wieprzowego.
Trochę czuje dyskomfort w brzuchu, wkładka cały czas czysta co napawa mnie duma [emoji7] bo ze strachem idę za każdym razem do łazienki. Dziś 2 dni po terminie
Hahaha z tym myciem zębów to rzeczywiście masakra [emoji3]a szczególnie rano.

reklama
Cześć, a ja od środy idę na zwolnienie. W pracy nie mają co ze mną zrobić. Sama też się męczę, bo walczę z sennością i Mdłościami.

Do góry