reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Witajcie Dziewczyny :) Dziś dokładnie kończę 5 tydzień. Termin mam na 5 stycznia, z kalkulatora, bo lekarza zamierzam odwiedzić dopiero 14 maja. Wczoraj odebrałam wynik bety i wynosi 1709,05 :) Jest to moja trzecia ciąża, udało się w trzecim cyklu i mam nadzieję, że wszystko będzie okej, czego i Wam życzę.
Gratulacje :)

reklama
Dziękuję :) Trochę trzęsę tyłkiem, bo tyle teraz piszą dziewczyny o poronieniach, ciążach pozamacicznych itp., że włos staje dęba :| Ale staram się nie nakręcać i myślec pozytywnie.
Rozumiem Cie doskonale, bo w 2 ciazach tez jakos tak do konca nie umialam sie cieszyc, tylko gdzies tam z tylu glowy mysli krazyly-czy wszystko bedzie ok. Ale z drugiej strony na pewne sprawy nie mamy wplywu. Nie mozna sie zadreczac na zapas :/

Hej wszystkim:)to prawda... strach jest zawsze.ale dzis sie ciesze bhcg przyrosla z 93 do 492 w 72h wiec jestem dobrej mysli:rolleyes:czy macie juz jakis objawy?ja.prócz piekacych skutków nie czuje.nic dziwnego:)trzymam.kciuki za wszystkie.styczniowki.i nie tylko;)

Hej wszystkim:)to prawda... strach jest zawsze.ale dzis sie ciesze bhcg przyrosla z 93 do 492 w 72h wiec jestem dobrej mysli:rolleyes:czy macie juz jakis objawy?ja.prócz piekacych skutków nie czuje.nic dziwnego:)trzymam.kciuki za wszystkie.styczniowki.i nie tylko;)

Gratki ;) Mam objawy a testy negatywne haha :p

Prawdopodobny termin 7-9 stycznia. Żadnych objawów oprócz delikatnego pobolewania brzucha i delikatnie wrażliwe piersi. Lekarz na 9.05, beta pięknie rośnie. Jestem dobrej myśli, ale na całkowitą radość przyjdzie jeszcze czas :)

Mnie piersi bolą tylko podczas dotyku. No i mój brzuch, zmienia się, ale w sumie to trzecia ciąża, więc nie ma się co dziwić. Poza tym bez zarzutu. Aż się dziwię, bo w poprzednich ciążach bardzo wymiotowałam, a tu cisza póki co ;)

Ja do konca nie wiem czego sie spodziewać bo w pirrwszej ciazy(niestety biochemicznej) czułam mdłości, a teraz nic.wiem ze jeszcze.wcześnie ale nie obraze się jeśli mnie ominą;)

Ja w pierwszej ciąży kompletnie nie czułam się w ciąży. Bałam się, że coś jest nie tak. W drugiej miałam mdłości na zapach gotowanych warzyw. Także gotowałam zupki starszemu z peluchą przy nosie ;)

reklama
Ja do konca nie wiem czego sie spodziewać bo w pirrwszej ciazy(niestety biochemicznej) czułam mdłości, a teraz nic.wiem ze jeszcze.wcześnie ale nie obraze się jeśli mnie ominą;)
U mnie tak samo, żadnych mdłości i mam nadzieję, że mnie ominął. Chociaż wczoraj pierwszy raz zrobiło mi się niedobrze jak mąż pił whisky z colą :/

Do góry