reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Halo halo styczen 2019

Witajcie Dziewczyny :) Dziś dokładnie kończę 5 tydzień. Termin mam na 5 stycznia, z kalkulatora, bo lekarza zamierzam odwiedzić dopiero 14 maja. Wczoraj odebrałam wynik bety i wynosi 1709,05 :) Jest to moja trzecia ciąża, udało się w trzecim cyklu i mam nadzieję, że wszystko będzie okej, czego i Wam życzę.
Gratulacje :)

reklama
Dziękuję :) Trochę trzęsę tyłkiem, bo tyle teraz piszą dziewczyny o poronieniach, ciążach pozamacicznych itp., że włos staje dęba :| Ale staram się nie nakręcać i myślec pozytywnie.
Rozumiem Cie doskonale, bo w 2 ciazach tez jakos tak do konca nie umialam sie cieszyc, tylko gdzies tam z tylu glowy mysli krazyly-czy wszystko bedzie ok. Ale z drugiej strony na pewne sprawy nie mamy wplywu. Nie mozna sie zadreczac na zapas :/

Hej wszystkim:)to prawda... strach jest zawsze.ale dzis sie ciesze bhcg przyrosla z 93 do 492 w 72h wiec jestem dobrej mysli:rolleyes:czy macie juz jakis objawy?ja.prócz piekacych skutków nie czuje.nic dziwnego:)trzymam.kciuki za wszystkie.styczniowki.i nie tylko;)

Hej wszystkim:)to prawda... strach jest zawsze.ale dzis sie ciesze bhcg przyrosla z 93 do 492 w 72h wiec jestem dobrej mysli:rolleyes:czy macie juz jakis objawy?ja.prócz piekacych skutków nie czuje.nic dziwnego:)trzymam.kciuki za wszystkie.styczniowki.i nie tylko;)

Gratki ;) Mam objawy a testy negatywne haha :p

Prawdopodobny termin 7-9 stycznia. Żadnych objawów oprócz delikatnego pobolewania brzucha i delikatnie wrażliwe piersi. Lekarz na 9.05, beta pięknie rośnie. Jestem dobrej myśli, ale na całkowitą radość przyjdzie jeszcze czas :)

Mnie piersi bolą tylko podczas dotyku. No i mój brzuch, zmienia się, ale w sumie to trzecia ciąża, więc nie ma się co dziwić. Poza tym bez zarzutu. Aż się dziwię, bo w poprzednich ciążach bardzo wymiotowałam, a tu cisza póki co ;)

Ja do konca nie wiem czego sie spodziewać bo w pirrwszej ciazy(niestety biochemicznej) czułam mdłości, a teraz nic.wiem ze jeszcze.wcześnie ale nie obraze się jeśli mnie ominą;)

Ja w pierwszej ciąży kompletnie nie czułam się w ciąży. Bałam się, że coś jest nie tak. W drugiej miałam mdłości na zapach gotowanych warzyw. Także gotowałam zupki starszemu z peluchą przy nosie ;)

reklama
Ja do konca nie wiem czego sie spodziewać bo w pirrwszej ciazy(niestety biochemicznej) czułam mdłości, a teraz nic.wiem ze jeszcze.wcześnie ale nie obraze się jeśli mnie ominą;)
U mnie tak samo, żadnych mdłości i mam nadzieję, że mnie ominął. Chociaż wczoraj pierwszy raz zrobiło mi się niedobrze jak mąż pił whisky z colą :/

Do góry