reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Czyli tylko z kompa? Weszłam przez stronę internetową ale jak tylko kliknie w forum to mnie przerzuca do aplikacji (telefon)
A nie masz na stronie głównej aplikacji, działu Fora zamknięte?
Cześć, a ja podgrzewacza nie miałam przy córce i teraz też nie kupuję. Córkę najpierw krótko karmiłam piersią, a potem już mieszanką, którą wolę zrobić za każdym razem świeżą jak podgrzewać. Przy łóżku za każdym razem na noc miałam termos z ciepła wodą i jakoś przeżyłam :happy: Podgrzewając bałabym się że takie mleko dziecku zaszkodzi. A co do laktatora to mam ręczny i zastanawiam się czy nie kupić elektrycznego, bo przy ściąganiu tamtym strasznie bolały mnie piersi, ale ja nie miałam pokarmu. Dziewczyny, które mają porównanie napiszcie czy elektrycznym mniej boli? U mnie dziś też chłodniej i też zaraz biorę się za prasowanie i zmianę pościeli. Byłam dziś powtórzyć badania na tarczę i zrobiłam przy okazji na HIV i lekarz mi jeszcze zlecił poziom magnezu.
Mnie nigdy nie bolało, mam elektryczny.

A w ogóle to muszę się pochwalić, że udało nam się wreszcie z odstawianiem:)) Od 1.08 mój dwulatek przestał pić w nocy, a już myślałam że to nigdy nie nastąpi:D Przez 2 noce w ogóle się nie obudził, więc pomyślałam, że to dobra okazja do zakończenia mlecznej przygody. Teraz czasem sobie jeszcze przypomni, ale jest coraz lepiej:D Może zdążę się wyspać do stycznia;)

Ja też nie dostałam wiadomości. Dziewczyny piękne brzuszki. To i ja pochwalę się swoim

Załączniki

• IMG_20180806_144953.jpg
    IMG_20180806_144953.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 75
Ja też nie dostałam wiadomości. Dziewczyny piękne brzuszki. To i ja pochwalę się swoim
Ja miałam ręczny na początku, potem kupiłam elektryczny i polecam od razu ten drugi kupić. Mnie raczej wcale nie bolało, może to zależy od siły ssania? W elektrycznym można to regulować. W każdym razie na pewno jest szybciej i się tak nie zmęczysz.
Ja to myślałam, że mi ten ręczny sutki zmiażdży, ale ze łzami w oczach przez pięć tygodni odciągałam, bo czego się nie robi dla dzidziusia;-) ;) Mam nadzieję, że tym razem będzie lepiej :laugh2:

Ja to myślałam, że mi ten ręczny sutki zmiażdży, ale ze łzami w oczach przez pięć tygodni odciągałam, bo czego się nie robi dla dzidziusia;-) ;) Mam nadzieję, że tym razem będzie lepiej :laugh2:
Jestem w szoku, nie wyobrażam sobie jak odciaganie mogłoby boleć, mam nadzieję że teraz ominą cie takie atrakcje..

reklama
Do góry