olakaczmarek7
Fanka BB :)
Ja nie dostałam wiadomości
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli tylko z kompa? Weszłam przez stronę internetową ale jak tylko kliknie w forum to mnie przerzuca do aplikacji (telefon)Trzeba wejść pierwszy raz przez przeglądarke, zapbserwować temat i wtedy bedzie w aplikacji. A jak cos to do andminki sie złosić to ona pomoze
jprzez telefon też się da, tylko własnie przez przeglądarke, ale nie wiem jak to uminac zeby Ci od razu na apke nie wchodzilo.Czyli tylko z kompa? Weszłam przez stronę internetową ale jak tylko kliknie w forum to mnie przerzuca do aplikacji (telefon)
A nie masz na stronie głównej aplikacji, działu Fora zamknięte?Czyli tylko z kompa? Weszłam przez stronę internetową ale jak tylko kliknie w forum to mnie przerzuca do aplikacji (telefon)
Mnie nigdy nie bolało, mam elektryczny.Cześć, a ja podgrzewacza nie miałam przy córce i teraz też nie kupuję. Córkę najpierw krótko karmiłam piersią, a potem już mieszanką, którą wolę zrobić za każdym razem świeżą jak podgrzewać. Przy łóżku za każdym razem na noc miałam termos z ciepła wodą i jakoś przeżyłam Podgrzewając bałabym się że takie mleko dziecku zaszkodzi. A co do laktatora to mam ręczny i zastanawiam się czy nie kupić elektrycznego, bo przy ściąganiu tamtym strasznie bolały mnie piersi, ale ja nie miałam pokarmu. Dziewczyny, które mają porównanie napiszcie czy elektrycznym mniej boli? U mnie dziś też chłodniej i też zaraz biorę się za prasowanie i zmianę pościeli. Byłam dziś powtórzyć badania na tarczę i zrobiłam przy okazji na HIV i lekarz mi jeszcze zlecił poziom magnezu.
Ja to myślałam, że mi ten ręczny sutki zmiażdży, ale ze łzami w oczach przez pięć tygodni odciągałam, bo czego się nie robi dla dzidziusia Mam nadzieję, że tym razem będzie lepiejJa miałam ręczny na początku, potem kupiłam elektryczny i polecam od razu ten drugi kupić. Mnie raczej wcale nie bolało, może to zależy od siły ssania? W elektrycznym można to regulować. W każdym razie na pewno jest szybciej i się tak nie zmęczysz.
Jestem w szoku, nie wyobrażam sobie jak odciaganie mogłoby boleć, mam nadzieję że teraz ominą cie takie atrakcje..Ja też nie dostałam wiadomości. Dziewczyny piękne brzuszki. To i ja pochwalę się swoim
Ja to myślałam, że mi ten ręczny sutki zmiażdży, ale ze łzami w oczach przez pięć tygodni odciągałam, bo czego się nie robi dla dzidziusia Mam nadzieję, że tym razem będzie lepiej