reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Mnie właśnie dzisiaj od godziny kłuje to z prawej, to jakby w pochwie czasami. Ale znowu dwa dni nie byłam w toalecie i może dlatego [emoji853]
Matko jakie wyznania my tu mamy [emoji85][emoji85][emoji87][emoji87][emoji81]

reklama
Mnie właśnie dzisiaj od godziny kłuje to z prawej, to jakby w pochwie czasami. Ale znowu dwa dni nie byłam w toalecie i może dlatego [emoji853]

Wiesz lepiej tu robić takie wyznania jak każda z nas przeżywa to samo :) I każda ma jakieś doświadczenia. Ja poczekam z tymi moimi kluciami w pochwie chyba że bd się nasilac to pojadę do lekarza.

Mnie tak kłuło na zaparcia potem jak się załatwiłam przeszło więc to jelita [emoji16]

Wiesz lepiej tu robić takie wyznania jak każda z nas przeżywa to samo :) I każda ma jakieś doświadczenia. Ja poczekam z tymi moimi kluciami w pochwie chyba że bd się nasilac to pojadę do lekarza.
A ja też czasem poczuje takie właśnie jakby w samej pochwie kłucia nawet bałam się że szyjka się skraca ale minęło i czasem wraca

To klucie mialam przez kilka dni i poki co minęło ..to jest normalne ,a najwieksze będzie juz pod koniec
Ja ruchy czuję Własnie bez dotykania bo nie czuje ich jakby po wierzchu ,tylko głęboko i są bardzo się subtelne .

A ja też czasem poczuje takie właśnie jakby w samej pochwie kłucia nawet bałam się że szyjka się skraca ale minęło i czasem wraca
Czasem w pochwie, a teraz tak co pare minut z prawej strony brzucha na wysokosci jajnika, troche wyzej może. jakby ktoś szpile wbijał. Tak jest ok, a nagle to ukłucie i znowu ok.. [emoji82]

Czasem w pochwie, a teraz tak co pare minut z prawej strony brzucha na wysokosci jajnika, troche wyzej może. jakby ktoś szpile wbijał. Tak jest ok, a nagle to ukłucie i znowu ok.. [emoji82]
To klucie mialam przez kilka dni i poki co minęło ..to jest normalne ,a najwieksze będzie juz pod koniec
Ja ruchy czuję Własnie bez dotykania bo nie czuje ich jakby po wierzchu ,tylko głęboko i są bardzo się subtelne .
Lekarz tak mówił że mogą pojawić się kłucia i żeby nospe brać i powiem wam że kupiłam opakowanie i parę tabletek mi zostało bo brałam wlasnie na to. Ale ja zaraz czarne myśli że szyjka się skraca

No to ja też tak czuje w samej pochwie. Ale większość z Was pisze że to normalne także mam nadzieję bo już się zastanawiałam czy iść w tym tyg do lekarza czy poczekać do tego 16 sierpnia. Wiecie to pierwsze dziecko to zaraz panika i pytanie czy to normalne ? :)

No to ja też tak czuje w samej pochwie. Ale większość z Was pisze że to normalne także mam nadzieję bo już się zastanawiałam czy iść w tym tyg do lekarza czy poczekać do tego 16 sierpnia. Wiecie to pierwsze dziecko to zaraz panika i pytanie czy to normalne ? :)
Ja też mam takie klucia narazy jakby w szyjce a od jakiegoś czasu w pochwie tak naprzemiennie,byłam na wizycie w piątek i lekarz nie stwierdził nic niepokojącego, kazał brać jedynie magnez [emoji846]Nie martw się [emoji5]

reklama
A wczoraj wieczorem poczułam mocne ukłucie w prawym jajniku aż zdębiałam ,ale to było tylko raz i na szczęście się nie powtórzyło [emoji846]

Do góry