reklama
violetta.sc
Fanka BB :)
O takie rarytaski serwuje sobie na śniadanko [emoji16]Zobacz załącznik 885191
Wygląda przepysznie!![emoji7] my jemy sporo awokado, do koktajli owocowych można dodać, pycha. Do łososia pieczonego zawsze robimy sałatkę z awokado i zielonego ogórka, pasuje idealnie[emoji7] bo łosoś ma delikatny smak i potrzebuje delikatnego dodatku, awokado sprawdza się rewelacyjnie aż mam smaka[emoji8]
Jaki ładny domek[emoji16]U mnie chyba upały jak u Was. Telefon pokazuje mi że czasem u mnie chłodniej. Mamy klimę w pokoju i staram się trzymać blisko wody. Trochę się opalam troche leżę w cieniu. Niestety od opalania faktycznie robi się kreska na brzuchu (co mi nie przeszkadza) i ostuda nad ustami, więc używam duuuzych filtrów i chodzę tylko w kapeluszu. Przed ciążą też mi się robiła ostuda ale to dla odmiany od tabletek anty wizytę mam 16.08. Powiem Wam że nadal nie wiem jak to jest z tymi ruchami bo czasem jakbym czuła jakieś bombelki ale rzadko przez co mam wątpliwości czy to to. Ale brzuch mi też rośnie w oczach wiec mam nadzieję że z małą ok Zobacz załącznik 885112 8)
O właśnie dorzucę dziękuję[emoji106]Możesz dorzucić krem na ukąszenia owadów, rożnie bywa. I dla Małej lek na gorączkę.
alla31
My dziś zjedliśmy obiad w knajpie przy niedzieli [emoji6]a teraz się lenimy . Kupiłam sobie tą oliwke w Rosmannie i płyn do kąpieli.
Jeśli któraś z was ma w swojej galerii handlowej sklep LC waikiki to są duże promocje i są ubrania dla kobiet w ciąży w dosłownie śmiesznych cenach np bluzki po 6 ,9 zł..i jest bardzo duży wybór .
Jeśli któraś z was ma w swojej galerii handlowej sklep LC waikiki to są duże promocje i są ubrania dla kobiet w ciąży w dosłownie śmiesznych cenach np bluzki po 6 ,9 zł..i jest bardzo duży wybór .
Madz rację wezmę bo mojemu M często wychodzi [emoji106]U mnie jeszcze o obowiazkowa pozycja to cos na opryszczke. Jak wezme to nigdy jej nie mam, ale za to jak nie zabiore... To od razu małpa wyłazi. Tfu tfu jeszcze w ciazy nie miałam. Raz jechałam na wesele z kolega, lata temu i tam na dwie noce bo to duze wiejskie wesele i gdzies z 200km od domu i jak tylko dojechalismy tam to czuje jak mi oprychy rosna.. A tam srodek wioski, ani apteki, ani sklepu wiekszego nic. W rezultacie mialam trzy olbrzymie opryszczki, ale no takie potwornie wielkie i czulam sie strasznie.
AniaWaa
Ale mi smaka narobiłaśO takie rarytaski serwuje sobie na śniadanko [emoji16]Zobacz załącznik 885191
Ojeju jeszcze w takim wydaniu nie jadłamO takie rarytaski serwuje sobie na śniadanko [emoji16]Zobacz załącznik 885191
A awokado uwielbiam mój tato z macoszką odżywiają się zdrowo i z pestek przyprawę robią
Muszę wypróbować [emoji106] [emoji5] [emoji15]
Stelka38
WOW!!! Jakie to ładne danie aż ślinka cieknie.O takie rarytaski serwuje sobie na śniadanko [emoji16]Zobacz załącznik 885191
reklama