reklama
martag86
Fanka BB :)
Tez czuje już Kruszynka [emoji4] na początku nie byłam pewna czy to on ale to musi być on [emoji4] takie pukniecia [emoji7][emoji7] a zdarzają się różnie, najczęściej po jedzeniu jak się położę...a dziś to nawet było widać kopniaczka, tak leżałem i się wpatrywalam i tak fajnie było widać [emoji16][emoji16]Jak wasze dzidzie? Moją czuję , że się rusza tylko rano i wieczorem i zawsze z lewej strony
reqiem
Ja jeszcze nie czuje dzidzi Ale 17t zaczynam i łożysko z przodu, więc czekam cierpliwie! Czasami jak leże spokojnie wieczorem i tak sobie położę rękę na gołym brzuszku to parę razy poczułam motylki na ręce jakby się dzidziol kręcił. Wydaje mi się, że mi się, że sobie nie wkręcam. Trwało to parę sekund dosłownie, raczej to nie ruchy jelit no to tak nad wzgórkiem łonowym. A nawet jak sobie wkręcam to było bardzo milutkie
W ogóle laski! Jakie z Was są piękne laseczki wow
W ogóle laski! Jakie z Was są piękne laseczki wow
reqiem
o matulo, Ty to już w ogole figura marzenieTo i ja, dziś 19 tydzień zaczęty :-) druga ciąża idzie zdecydowanie szybciej.Zobacz załącznik 884933
w ogole masz coś źle z suwaczkiem bo wg niego rodzisz za niecałe 2 miesiące
reqiem
No mi już plecy wysiadają ;( tzn nie przez brzuch, bo zawsze miałam z nimi problem, ale siedzenie za długo czy stanie np przy pierogach ostatnio, albo włosy umyć, albo psa wykąpać to dla mnie prawdziwa mordęga. Tylko nie krzyże, a te mięśnie jakby na środku. Troche się boje co będzie dalej.Ekstra! Ciesz się, bo urośnie na pewno, a krócej nosisz ciężar z przodu = mniej obciążony kręgosłup.
reklama