reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Dziewczyny Wy narzekanie, że ciąży u Was nie widać? To popatrzcie na to. Dziś 16+6, zdjęcie robione godzinę temu Zobacz załącznik 884810

Bo to 3 ciąża [emoji4] ja mam luzne mięśnie brzucha, nigdy już mi się nie udało mieć . Normalnego płaskiego brzucha i nawet jak w ciąży nie byłam to po jedzeniu potrafiłam miec jak w ciąży

Bo to 3 ciąża [emoji4] ja mam luzne mięśnie brzucha, nigdy już mi się nie udało mieć . Normalnego płaskiego brzucha i nawet jak w ciąży nie byłam to po jedzeniu potrafiłam miec jak w ciąży
Pewnie to też ma wpływ chociaż pamiętam, że w pierwszej ciąży na tym etapie też już dość mocno było widać i przeszłam załamanie gdy się okazało, że bluzka, która mierzylam tydzień wcześniej okazała się za mała A przecież miała luz [emoji16] ale wtedy z waga szłam jak burza

To chyba zależy od człowieka, moja bratowa po 3 ciążach, a w sumie 4 bo jedno poroniła, ma brzuch jak jakaś lekkoatletka, a oprócz wfu w szkole nigdy nic nie ćwiczyła. I w każdej ciąży miała podoby brzuszek. I wszystkie sn i dzieci ponad 4kg. Szok i pozazdrościć [emoji16]

18+5 .Pozdrawiam z wakacji. Wczoraj wybrałam się na wycieczkę autokarem łącznie 600 km i okazuje się że nasze Polskie drogi sa super, tutaj tak mnie wytrzęsło że aż się martwiłam czy wszystko będzie ok. Nie polecam wycieczek autokarowych w nieznane. Już chyba lepiej byłoby iść na spływ kajakiem górska rzekaZobacz załącznik 884801
Udanego urlopu [emoji4] jak tam pogoda, tam to chyba dopiero ukrop co?
Czujesz już jakieś ruchy?
Kiedy masz wizyte?
haha jakie przesłuchanie [emoji23]

reklama
Ja zauważam że raz brzuch większy raz mniejszy. A waga stoi ciągle. Jem normalnie. A co do puchnięcia to mnie póki co omija [emoji6]

Ja też tak mam. I czytam tu, że dziewczyny mają jakieś górki, więc kładę się na plecach....a tam górki brak :( tylko wybrzuszenie powyżej pępka, więc pewnie mi tam wyrzuciło jelita czy coś. A macica w miarę płaska. I się zastanawiam gdzie ten Bejbik się tam chowa....

a @Maharet to już w ogóle masz płaski brzuszek;)

Miłego weekendu dziewczyny, oby upały jak najmniej nam dokuczały!

Do góry