Przepraszam że tak długo się nie odzywałam ale po wizycie poszłam do siostry zagadaliśmy się i dopiero niedawno wróciłam, dziękuję za wszystkie kciuki [emoji8][emoji8][emoji8]
Wszystko jest dobrze i na 100% będzie syn! Jestem w siódmym niebie [emoji7][emoji7][emoji7]Lekarz musiał zrobić USG dopochwowe żeby sprawdzić czy nie skraca mi się szyjka i wtedy na pierwszym miejscu ukazał się siusiak ,więc tu nie ma wątpliwości [emoji846]Dzisiaj miałam robione USG na takim lepszym sprzęcie więc wszystko było widać perfekcyjnie,badał go bardzo dokładnie ale nie mówił jakie wymiary a ja się nie pytałam bo byłam wpatrzona w mojego małego mężczyznę [emoji1]Pierwszy raz był zemną mąż i jestem wzruszona, nigdy nie widziałam u niego takiego stresu i jakby dumy ,niewiem jak to opisać ale to był najpiękniejszy dzień w moim życiu [emoji7]
Jeżeli o mnie chodzi z szyjką wszystko wporzadku ,powiedział że jest trochę skrzywiona ale to nic groźnego, kazał brać mi magnez [emoji6]Na plusie tylko 1.3kg więc spoko a no i ze względu na kołatania serca mam się udać w połowie ciąży do kardiologa sprawdzić czy to nie jest nic groźnego [emoji846]
Zobacz załącznik 884701Zobacz załącznik 884702