reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Przepraszam że tak długo się nie odzywałam ale po wizycie poszłam do siostry zagadaliśmy się i dopiero niedawno wróciłam, dziękuję za wszystkie kciuki [emoji8][emoji8][emoji8]
Wszystko jest dobrze i na 100% będzie syn! Jestem w siódmym niebie [emoji7][emoji7][emoji7]Lekarz musiał zrobić USG dopochwowe żeby sprawdzić czy nie skraca mi się szyjka i wtedy na pierwszym miejscu ukazał się siusiak ,więc tu nie ma wątpliwości [emoji846]Dzisiaj miałam robione USG na takim lepszym sprzęcie więc wszystko było widać perfekcyjnie,badał go bardzo dokładnie ale nie mówił jakie wymiary a ja się nie pytałam bo byłam wpatrzona w mojego małego mężczyznę [emoji1]Pierwszy raz był zemną mąż i jestem wzruszona, nigdy nie widziałam u niego takiego stresu i jakby dumy ,niewiem jak to opisać ale to był najpiękniejszy dzień w moim życiu [emoji7]

Jeżeli o mnie chodzi z szyjką wszystko wporzadku ,powiedział że jest trochę skrzywiona ale to nic groźnego, kazał brać mi magnez [emoji6]Na plusie tylko 1.3kg więc spoko a no i ze względu na kołatania serca mam się udać w połowie ciąży do kardiologa sprawdzić czy to nie jest nic groźnego [emoji846] Zobacz załącznik 884701Zobacz załącznik 884702

Ekstra! Właśnie mamie pokazałam jakie teraz piękne fociaki dzieciątek się dostaje [emoji7]

Przepraszam że tak długo się nie odzywałam ale po wizycie poszłam do siostry zagadaliśmy się i dopiero niedawno wróciłam, dziękuję za wszystkie kciuki [emoji8][emoji8][emoji8]
Wszystko jest dobrze i na 100% będzie syn! Jestem w siódmym niebie [emoji7][emoji7][emoji7]Lekarz musiał zrobić USG dopochwowe żeby sprawdzić czy nie skraca mi się szyjka i wtedy na pierwszym miejscu ukazał się siusiak ,więc tu nie ma wątpliwości [emoji846]Dzisiaj miałam robione USG na takim lepszym sprzęcie więc wszystko było widać perfekcyjnie,badał go bardzo dokładnie ale nie mówił jakie wymiary a ja się nie pytałam bo byłam wpatrzona w mojego małego mężczyznę [emoji1]Pierwszy raz był zemną mąż i jestem wzruszona, nigdy nie widziałam u niego takiego stresu i jakby dumy ,niewiem jak to opisać ale to był najpiękniejszy dzień w moim życiu [emoji7]

Jeżeli o mnie chodzi z szyjką wszystko wporzadku ,powiedział że jest trochę skrzywiona ale to nic groźnego, kazał brać mi magnez [emoji6]Na plusie tylko 1.3kg więc spoko a no i ze względu na kołatania serca mam się udać w połowie ciąży do kardiologa sprawdzić czy to nie jest nic groźnego [emoji846] Zobacz załącznik 884701Zobacz załącznik 884702

Gratuluję synka [emoji170] cudny malec [emoji7]

@Camilla29love gratuluję synka! Piękny maluszek [emoji5]

Ja nie wiem gdzie macie te burze...W Wielkopolsce sucho i upały nie do wytrzymania...
Przez Mazowsze Wczoraj przeszły , a u mnie lokalnie chyba najbardziej bo było takie oberwanie chmury ,że garaże zalane , piwnice.. wszystko pływało . No ale znów jest upał [emoji848][emoji58] Dzień Dobry i miłego weekendu [emoji8]

18+5 .Pozdrawiam z wakacji. Wczoraj wybrałam się na wycieczkę autokarem łącznie 600 km i okazuje się że nasze Polskie drogi sa super, tutaj tak mnie wytrzęsło że aż się martwiłam czy wszystko będzie ok. Nie polecam wycieczek autokarowych w nieznane. Już chyba lepiej byłoby iść na spływ kajakiem górska rzeka
IMG_20180804_094847.jpg

Załączniki

• IMG_20180804_094847.jpg
    IMG_20180804_094847.jpg
    535,3 KB · Wyświetleń: 219
reklama
Dziewczyny, czy wy też rak mocno magazynujecie wodę czasami? Ja tak w te upały napompowałam się, noc lekko chłodniejsza, patrzę rano do lustra i jakaś "mniejsza" jestem myślę. Na wagę a tam 1kg w dół, tak jakby mnie ktoś zassał[emoji6]

Do góry