reklama
AniaWaa
Fanka BB :)
Hahaha super trzymam kciuki za wizytę !Ja jestem szybsza niz blyskawica [emoji16] juz wylapalam i jestes wpisana
AniaWaa
Hahaha super trzymam kciuki za wizytę !Ja jestem szybsza niz blyskawica [emoji16] juz wylapalam i jestes wpisana
Ja chce juz wrzesień.. straaaszne sa te upaly a dzis ma byc 35° .. suuuper [emoji58][emoji58][emoji58]@reqiem powodzenia dziś, jesteśmy myślami z Tobą
a nam dziewczyny oby upały jak najmniej dokuczały...
Ja też chcę wrzesień .........topie się tak Olaf z Krainy lodu2[emoji28][emoji28][emoji28]Ja chce juz wrzesień.. straaaszne sa te upaly a dzis ma byc 35° .. suuuper [emoji58][emoji58][emoji58]
AniaWaa
Hahaha super trzymam kciuki za wizytę!!Ja jestem szybsza niz blyskawica [emoji16] juz wylapalam i jestes wpisana
Dariana
Moja mała od rana się Wierci
Jak fajnie :-) Ja jeszcze czekam na to cudowne uczucie
U mnie mega duszno od rana, jak wyszłam z psem to aż mi się słabo robiło:/ chce troszkę chłodku...
AniaWaa
Z każdym tygodniem co raz bardziej daje o sobie znać ja siedzę ciągle przy włączonym wiatrakuJak fajnie :-) Ja jeszcze czekam na to cudowne uczucie
U mnie mega duszno od rana, jak wyszłam z psem to aż mi się słabo robiło:/ chce troszkę chłodku...
reklama
Lepiej bym tego nie ujęła [emoji23][emoji23][emoji23]Ja też chcę wrzesień .........topie się tak Olaf z Krainy lodu2[emoji28][emoji28][emoji28]