reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Ooo to ja sam początek ;) ale panicznie boję się ,ze będę mieć cc bo mój lekarz twierdzi ,że mam wąską miednice a nawet mnie nie zmierzyła
Moja znajoma właśnie też miała wąską miednicę i skończyło się cesarką,wiesz co nie znam się na tym ale dziwne że lekarz bez mierzenia stwierdził że masz wąską miednicę

Nie chce mieć cesarki. Nie zgodzę się do póki nie zrobią mi badań.
Nie stresuj się tym,napewno wykonają dodatkowe badania [emoji6]
Ja pamiętam przed ciążą wszystkim mówiłam że chcę cesarke bo rodzic naturalnie nie dam rady ,ale byłam głupia teraz jak już jestem w ciąży to martwię się żeby tylko nie mieć cesarki i rodzić naturalnie [emoji28]

Dziewczyny nie mam za bardzo czasu czytać wszystkich postów, więc jeśli ten temat już był, to z góry przepraszam, ale mam pytanie: Czy któraś z Wasjest w pierwszej ciąży i czuje już ruchy??? Pozdrawiam Was serdecznie [emoji8]

@Monika11118 To jednak operacja jest :/ chciałabym rodzić naturalnie . przeżyć to wszystko od początku do końca . mam paniczny strach przed cc

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry