AniaWaa
Fanka BB :)
To termin masz na koniec stycznia ?Ja mam dopiero 14+1 więc jeszcze trochę sobie poczekam [emoji5][emoji5][emoji5]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To termin masz na koniec stycznia ?Ja mam dopiero 14+1 więc jeszcze trochę sobie poczekam [emoji5][emoji5][emoji5]
Tak 29[emoji6]To termin masz na koniec stycznia ?
Ooo to ja sam początek ale panicznie boję się ,ze będę mieć cc bo mój lekarz twierdzi ,że mam wąską miednice a nawet mnie nie zmierzyłaTak 29[emoji6]
Moja znajoma właśnie też miała wąską miednicę i skończyło się cesarką,wiesz co nie znam się na tym ale dziwne że lekarz bez mierzenia stwierdził że masz wąską miednicęOoo to ja sam początek ale panicznie boję się ,ze będę mieć cc bo mój lekarz twierdzi ,że mam wąską miednice a nawet mnie nie zmierzyła
Nie chce mieć cesarki. Nie zgodzę się do póki nie zrobią mi badań.Moja znajoma właśnie też miała wąską miednicę i skończyło się cesarką,wiesz co nie znam się na tym ale dziwne że lekarz bez mierzenia stwierdził że masz wąską miednicę
Nie stresuj się tym,napewno wykonają dodatkowe badania [emoji6]Nie chce mieć cesarki. Nie zgodzę się do póki nie zrobią mi badań.
Oby się udało namNie stresuj się tym,napewno wykonają dodatkowe badania [emoji6]
Ja pamiętam przed ciążą wszystkim mówiłam że chcę cesarke bo rodzic naturalnie nie dam rady ,ale byłam głupia teraz jak już jestem w ciąży to martwię się żeby tylko nie mieć cesarki i rodzić naturalnie [emoji28]