reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Witam wszystkie styczniówki i dołączam do grona. :)

To moja pierwsza ciąża, obecnie 5tc1d. Termin 18.01.19
Z objawów powiększone i bolesne piersi i częste oddawanie moczu, szybko też się męczę. Brak mdłości jest zbawienny, oby tak zostało ;)
Od dziś na L4, po wczorajszym lekkim plamieniu. Dziś wizyta (przepisała mi Duphaston), na usg już widac fasolke :-D

reklama
Witam wszystkie styczniówki i dołączam do grona. :)

To moja pierwsza ciąża, obecnie 5tc1d. Termin 18.01.19
Z objawów powiększone i bolesne piersi i częste oddawanie moczu, szybko też się męczę. Brak mdłości jest zbawienny, oby tak zostało ;)
Od dziś na L4, po wczorajszym lekkim plamieniu. Dziś wizyta (przepisała mi Duphaston), na usg już widac fasolke :-D
Witam [emoji3]gratulacje też bym już chciała zobaczyć ale dopiero 29. Ja mdłości w ciągu dnia i głównie przez zapachy

Już ciążowe smaczki? Hahaha
Właśnie jakoś nigdy nie miałam... A teraz jakoś tak mam, że czegoś mi się chce.

Poza tym tak jak piszecie, rownież szybko się męczę, brak mi tchu i strasznie sapię, nawet jak mowię. W żołądku zazwyczaj czuję kluchę, więc jak na chwilę przechodzi, to wrzucam w siebie spore ilości jedzenia. Dziś koleżanka w pracy jadła zupę pieczarkową i myślałam, że język połknę... Ale za to przeszła mi ochota na słodycze, taki plus. Poza tym ogólnie całkiem dobrze.

Ostatnia edycja:
Zabijcie mnie [emoji23][emoji23][emoji23]

Obiecuje ze to już ostatni
IMG_0313.JPG

Załączniki

• IMG_0313.JPG
    IMG_0313.JPG
    323 KB · Wyświetleń: 387
Tak te testy pokazują tylko 4 rezultaty - to digital clear blue. Pokazuje ciaza 1-2 to wczesna ciaza, ciaza 3-4 to 3-4 tyg po owu, ciaza 3+ ciaza starsza, oraz nie w ciąży. W Holandii najdroższe testy na Polce. W pl ponoć już tez są.
To wiadomo czemu ich nie znam[emoji3]wczesna ciąża w takim razie [emoji39]

Dziewczyny jak mnie dzisiaj głowa boli... normalnie masakra. A jutro idziemy na Komunię, chciałam jeszcze koszyk skonczyc, ubrania trzeba poprasowac, a ja normalnie nie mam sily. Chwilami brzuch boli jak na @ i cos tam pociagnie w podbrzuszu, ale tak to spokój :) no i plamienie chyba ustaje, czyli u mnie pewnie tez duphaston działa :)

reklama
Do góry