reklama
violetta.sc
Fanka BB :)
A jeszcze pytałyście o te wypryski, mi pomaga sudocrem. To krem przeznaczony dla niemowlaków na odparzenia ktoś mi kiedyś polecił i kupuje od tamtego momentu i zawsze mi pomaga polecam kupić najmniejsze opakowanie jakie jest bo jest bardzo wydajny. Wada: jest gęsty i biały więc stosuje tylko na noc, przez co brudzę poduszkę[emoji51] ale się spiera nie rozsmarowuję na całej twarzy bo pomimo, że jest tłustawy to wysusza, stosuję raczej punktowo. Tylko przy kaszce rozcieram lub na dekolcie czy plecach jak mi tam więcej wyprysków wyskoczy
reqiem
O musze sprobowac. Ja mam pełno zaskornikow. Ale to zawsze mialam. Na poczatku ciazy mialam mega sucha skore, ale juz przeszło [emoji4]A jeszcze pytałyście o te wypryski, mi pomaga sudocrem. To krem przeznaczony dla niemowlaków na odparzenia ktoś mi kiedyś polecił i kupuje od tamtego momentu i zawsze mi pomaga polecam kupić najmniejsze opakowanie jakie jest bo jest bardzo wydajny. Wada: jest gęsty i biały więc stosuje tylko na noc, przez co brudzę poduszkę[emoji51] ale się spiera nie rozsmarowuję na całej twarzy bo pomimo, że jest tłustawy to wysusza, stosuję raczej punktowo. Tylko przy kaszce rozcieram lub na dekolcie czy plecach jak mi tam więcej wyprysków wyskoczy
My mamy chłopców i planowaliśmy trzecie z niewielką przerwa ale rozchorowala się moja mama, na tyle poważnie że 1.5 leżała i wymagała stałej opieki. Plany odeszły na bok. Minęło kilka lat i się zdecydowaliśmy 3 ciąża i kazda w pierwszym cyklu ale niestety popełniłam i już nie potrafiłam się zdecydować świadomie jak wcześniej bo się bałam, marzyła mi się kontrolowana wpadka, kontrolowana bo się nie zabezzpieczalismy ale pilnowalam dni plodnych i okazało się że po roku jeden wyjątkowy doczekał do owulacji i zaszłam w ciążę. A teraz okazalon sie że to córeczka więc tymbardziej się cieszę.
violetta.sc
O musze sprobowac. Ja mam pełno zaskornikow. Ale to zawsze mialam. Na poczatku ciazy mialam mega sucha skore, ale juz przeszło [emoji4]
Na zaskórniki nie stosowałam więc nie wiem czy zadziała. Z typowymi pryszczami sobie radzi i pryszczami gulami też nawet mój narzeczony to podłapał ode mnie[emoji23] i też mu pomaga.
Milkchocolate
Ja z pierwszą córka jak zaszłam to w cyklu w którym odpuściliśmy bo mialam kontuzję kolana, kochaliśmy się raz i rzekomo wcale nie miałam wtedy płodnych kompletnie nie nastawieni na ciaze bo początki starań jeśli można je tak nazwać. Ale byliśmy w szoku[emoji23]A ja długo nie chciałam mieć więcej dzieci, myślałam że mieć jedynaka jest super i w dodatku konczyc będzie 18 lat chwilę po mojej 40 więc wiecie druga młodość [emoji51] wolność i my sami z M. Ale sąsiadka naprzeciwko ma taką słodka małą córeczkę że się w nią zapatrzyłam.. w dodatku M zawsze chciał mieć córkę i tak coś chodziłam i bąkałam o dzidziusiu, on o córeczce i przestałam brać tabletki ale mimo wszystko jeszcze uważaliśmy bo dla mnie zawsze to był nie odpowiedni moment [emoji51] raz w przypływie chwili zrobiliśmy. Byłam w ogromnym szoku bo wiem że to nie takie łatwe zajść.. w dodatku moje dni płodne miały być za kilka dni.. więc albo coś mi się przesunęło albo to bardzo wytrwali żołnierze [emoji28]
Milkchocolate
Nic na mnie nie działa tak jak pytania kiedy dziecko.. wrrr jak będzie to się dowiedzą w przecież.Nawet jak powie się ludziom że się nie chce dzieci to jakoś nie dociera i twierdzą że ci przejdzie więc to nie rozwiązuje problemu z rodziną i jej gadaniem. Ja mówiłam że nie chce i nie mogę a i tak zawsze mnie męczyli. Ale nie liczcie na to że teraz się odczepią, teraz pewnie będą męczyc kiedy drugie
unas w rodzinach akurat nikt nie pytal bo mnie mają za mała dziewczynkę a Mojego za niedojrzałego na tatę wiec w odwrotna stronę i niezadwoleni że druga ciąża tak szybko.. ale co im do tego? My dawno sobie radzimy sami, nigdy nie pomagali nam w niczym, ja mam lat 28 mój 31
Stelka38
Bo podobno te czekające plemniki to właśnie dziewczyńskie sąMy mamy chłopców i planowaliśmy trzecie z niewielką przerwa ale rozchorowala się moja mama, na tyle poważnie że 1.5 leżała i wymagała stałej opieki. Plany odeszły na bok. Minęło kilka lat i się zdecydowaliśmy 3 ciąża i kazda w pierwszym cyklu ale niestety popełniłam i już nie potrafiłam się zdecydować świadomie jak wcześniej bo się bałam, marzyła mi się kontrolowana wpadka, kontrolowana bo się nie zabezzpieczalismy ale pilnowalam dni plodnych i okazało się że po roku jeden wyjątkowy doczekał do owulacji i zaszłam w ciążę. A teraz okazalon sie że to córeczka więc tymbardziej się cieszę.
paulenka91
Moja wiecznie sucha cera jest tłusta i do tego mam syfki na twarzy dekolcie ramionach[emoji3]mówią że córka zabiera matce urodę w moim przypadku syn[emoji23]O musze sprobowac. Ja mam pełno zaskornikow. Ale to zawsze mialam. Na poczatku ciazy mialam mega sucha skore, ale juz przeszło [emoji4]
reklama
Camilla29love
Ja pytałam ,dzięki napewno wypróbuję [emoji4]A jeszcze pytałyście o te wypryski, mi pomaga sudocrem. To krem przeznaczony dla niemowlaków na odparzenia ktoś mi kiedyś polecił i kupuje od tamtego momentu i zawsze mi pomaga polecam kupić najmniejsze opakowanie jakie jest bo jest bardzo wydajny. Wada: jest gęsty i biały więc stosuje tylko na noc, przez co brudzę poduszkę[emoji51] ale się spiera nie rozsmarowuję na całej twarzy bo pomimo, że jest tłustawy to wysusza, stosuję raczej punktowo. Tylko przy kaszce rozcieram lub na dekolcie czy plecach jak mi tam więcej wyprysków wyskoczy