reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Halo halo styczen 2019

No mi jeden powiedział tak, a drugi inaczej... Któryś się pomylił...

Już pisałam o tym, ale mi w sumie trzech lekarzy powiedziało, że dziewczynka, dwóch obcych na prenatalnych, No i mój gin, więc raczej mowy o pomyłce nie ma. No trzech niedouczonych to już trochę słabe by było [emoji6]
Przy czym na prenatalnych powiedziano mi, że to na 90%, bo na 100% to będziemy wiedzieli za 4 tygodnie.

reklama
Dzień dobry bardzo :)
W końcu słoneczko, wszystko cacy tylko ja dzisiaj będę siedzieć w pracy nie wiem jak długo.... Ale to nic, jeszcze parę dni i urlop:D.
Gratuluję udanych wizyt, chyba jednak więcej dziewuszek rośnie niż chłopaków :D
Miłego dnia wszystkim

Już pisałam o tym, ale mi w sumie trzech lekarzy powiedziało, że dziewczynka, dwóch obcych na prenatalnych, No i mój gin, więc raczej mowy o pomyłce nie ma. No trzech niedouczonych to już trochę słabe by było [emoji6]
Ja jeszcze upewnie się na połówkowych ale lekarz był tak pewny siebie że nie mógł się mylic chyba[emoji16]

Ja jeszcze upewnie się na połówkowych ale lekarz był tak pewny siebie że nie mógł się mylic chyba[emoji16]

Ja mam wizytę u mojego lekarza prywatną 30 lipca, ona robi za każdym razem usg, to też się upewnię.
Połówkowe mam 20 sierpnia, więc jeszcze sporo czasu. Ale już nie mogę się ich doczekać [emoji2]

Dziewczyny od wczoraj czuję ruchy. Dziś piasek w oczach, bo w nocy macałam, dotykałam i uciekałam [emoji16]Dopiero teraz, jak zwykle, dotarło do mnie że to się dzieje naprawdę, że dzieje się cud [emoji173]️Moja Niunia

Dzień dobry bardzo :)
W końcu słoneczko, wszystko cacy tylko ja dzisiaj będę siedzieć w pracy nie wiem jak długo.... Ale to nic, jeszcze parę dni i urlop:D.
Gratuluję udanych wizyt, chyba jednak więcej dziewuszek rośnie niż chłopaków :D
Miłego dnia wszystkim
Nie martw sie kochana, walczymy razem, ja 9-21 [emoji16]

Ja mam wizytę u mojego lekarza prywatną 30 lipca, ona robi za każdym razem usg, to też się upewnię.
Połówkowe mam 20 sierpnia, więc jeszcze sporo czasu. Ale już nie mogę się ich doczekać [emoji2]

Dziewczyny od wczoraj czuję ruchy. Dziś piasek w oczach, bo w nocy macałam, dotykałam i uciekałam [emoji16]Dopiero teraz, jak zwykle, dotarło do mnie że to się dzieje naprawdę, że dzieje się cud [emoji173]️Moja Niunia
Ale super, zazdroszcze! Ktory masz tydzien? W ogole ostatnio weszłam na grudniowki i tam juz dziewczyny spać nie moga bo dzieciaczki tak kopia, zaraz my wszystkie bedziemy tak "narzekać" [emoji16][emoji16][emoji16]

Witam z samego rana, super że już czujesz, już się nie moge doczekac żeby poczuć, zaczynam dziś 17 tydzień więc już pewnie niedługo. Jak już trzech stwierdziło dziewuszke to się nie zmieni, ja czekam do piątku i też już powinien mi powiedzieć co tam w srodky siedzi, ale pewnie chłopak.

Udanych wizyt !

reklama
Do góry