reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Mi wyszło TSH 3.21jutro jestem umówiona na pierwsza wizytę do endokrynologa oczywiście prywatnie, bo na NFZ wizyta dopiero w lutym 2019[emoji849]szczerze niewiem czego się spodziewać na pierwszej wizycie ,czy odrazu dostałaś leki na obniżenie ?
Ja dostałam leki od ginekologa, prywatnie do Endokrynologa idę w sierpniu

Ja dostałam leki od ginekologa, prywatnie do Endokrynologa idę w sierpniu
Mi ginekolog powiedział żebym poszła się przebadać do endokrynologa,nie dostałam żadnych leków od niego...no niewiem jutro pójdę i się dowiem co i jak ,wogóle u mnie w mieście ciężko o dobrego endokrynologa[emoji19]

Dopiero na połowkowych dobrze widać płeć. Mój gin w 13tyg też mówił że nie widać, a gdybać nie będzie. Woli poczekać do połówkowego. Ja też tak wolę żeby się nie nakręcać :)

Ja już pisałam jak mojej siostrze ginekolog (inny) z pewnością stwierdzał dziewczynkę do 8msc a potem okazało się że chłopiec :-) także poczekam do połówkowych
No właśnie u nas na prenatalnych stwierdził, że raczej chłopiec, a mój gin 15+3 orzekł, że dziewczynka.
No i zgłupialam. Wiem, że prenatalne to dość wcześnie, ale z kolei mają na pewno lepszy sprzęt także dalej nic nie wiem...
A po czym u Towjej siostry stwierdził dziewczynkę? Widział wargi sromowe czy po prostu nie widział siuraka???

No właśnie u nas na prenatalnych stwierdził, że raczej chłopiec, a mój gin 15+3 orzekł, że dziewczynka.
No i zgłupialam. Wiem, że prenatalne to dość wcześnie, ale z kolei mają na pewno lepszy sprzęt także dalej nic nie wiem...
A po czym u Towjej siostry stwierdził dziewczynkę? Widział wargi sromowe czy po prostu nie widział siuraka???
Nie mam pojęcia na jakiej podstawie stwierdził, cieszyłam się razem z nią że będzie miała córeczkę i nie pytałam :-)
Moj ginekolog powiedzial że bliżej 20tyg określi płeć także tak samo jak u synka będę musiała poczekać :-)

Nie mam pojęcia na jakiej podstawie stwierdził, cieszyłam się razem z nią że będzie miała córeczkę i nie pytałam :-)
Moj ginekolog powiedzial że bliżej 20tyg określi płeć także tak samo jak u synka będę musiała poczekać :-)
Jak możesz to zapytaj siostrę na jakiej podstawie tak stwierdził. Czy widział wargi sromowe czy nie widział po prostu ptaszka...[emoji6]

reklama
Do góry