15+5A który to tydzień, że nie chciał płci powiedzieć?
reklama
Ja dostałam leki od ginekologa, prywatnie do Endokrynologa idę w sierpniuMi wyszło TSH 3.21jutro jestem umówiona na pierwsza wizytę do endokrynologa oczywiście prywatnie, bo na NFZ wizyta dopiero w lutym 2019[emoji849]szczerze niewiem czego się spodziewać na pierwszej wizycie ,czy odrazu dostałaś leki na obniżenie ?
Zuzanka1402
Fanka BB :)
Hmmm... A u mnie z taką pewnością stwierdził 15+3...
Camilla29love
Mi ginekolog powiedział żebym poszła się przebadać do endokrynologa,nie dostałam żadnych leków od niego...no niewiem jutro pójdę i się dowiem co i jak ,wogóle u mnie w mieście ciężko o dobrego endokrynologa[emoji19]Ja dostałam leki od ginekologa, prywatnie do Endokrynologa idę w sierpniu
Ja już pisałam jak mojej siostrze ginekolog (inny) z pewnością stwierdzał dziewczynkę do 8msc a potem okazało się że chłopiec :-) także poczekam do połówkowychHmmm... A u mnie z taką pewnością stwierdził 15+3...
Zuzanka1402
No właśnie u nas na prenatalnych stwierdził, że raczej chłopiec, a mój gin 15+3 orzekł, że dziewczynka.Ja już pisałam jak mojej siostrze ginekolog (inny) z pewnością stwierdzał dziewczynkę do 8msc a potem okazało się że chłopiec :-) także poczekam do połówkowych
No i zgłupialam. Wiem, że prenatalne to dość wcześnie, ale z kolei mają na pewno lepszy sprzęt także dalej nic nie wiem...
A po czym u Towjej siostry stwierdził dziewczynkę? Widział wargi sromowe czy po prostu nie widział siuraka???
Nie mam pojęcia na jakiej podstawie stwierdził, cieszyłam się razem z nią że będzie miała córeczkę i nie pytałam :-)No właśnie u nas na prenatalnych stwierdził, że raczej chłopiec, a mój gin 15+3 orzekł, że dziewczynka.
No i zgłupialam. Wiem, że prenatalne to dość wcześnie, ale z kolei mają na pewno lepszy sprzęt także dalej nic nie wiem...
A po czym u Towjej siostry stwierdził dziewczynkę? Widział wargi sromowe czy po prostu nie widział siuraka???
Moj ginekolog powiedzial że bliżej 20tyg określi płeć także tak samo jak u synka będę musiała poczekać :-)
Zuzanka1402
Jak możesz to zapytaj siostrę na jakiej podstawie tak stwierdził. Czy widział wargi sromowe czy nie widział po prostu ptaszka...[emoji6]Nie mam pojęcia na jakiej podstawie stwierdził, cieszyłam się razem z nią że będzie miała córeczkę i nie pytałam :-)
Moj ginekolog powiedzial że bliżej 20tyg określi płeć także tak samo jak u synka będę musiała poczekać :-)
reklama
Zuzanka1402
Bo ciekawi mnie jak można z taką pewnością w tym tygodniu stwierdzić płeć jak dopiero co był wyrostek płciowy...