reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
A robicie sobie normalnie paznokcie zelowe.albo hybrydowe w ciazy i malujecie wlosy?[emoji848][emoji4]
Włosy robię paznokcie nie ale to dlatego że jeszcze przed ciąża było podejrzenie że mam alergie na nie więc z bólem już parę miesięcy wcześniej zdjelam. Myślałam nawet teraz czy nie wrócić do nich bo sama sobie robiłam ale ponoć do porodu i tak ich nie może być więc nie wiem czy na pół roku jest sens. W innym wypadku bym robiła [emoji6]

No ja tez robilam przy paznokciach ale zamykam na dniach dzialalnosc i wyjezdzam fo narzeczonego za granice. A pracujesz caly czas czy juz na zwolnieniu?
Pracuje [emoji4] ja z tych co nie wysiadziałyby w domu, a mam lekka prace, dobrze sie czuje wiec jeszcze spokojnie popracuje mysle z 2 miesiace. Szef dzisiaj mowił, ze jest jakas dziewczyna na moje miejsce, ale właśnie za dwa miesiace bedzie mogla na spokojnie wejsc, wiec mi pasuje. A pozniej mam zamiar w domu robic pazurki chociaz troche w miare mozliwosci [emoji4]

Dokładnie, głowa mi przeszła ale znowu jest mi tak gorąco że normalnie rozebralabym się całkowicie, nie mam pojęcia czy tylko ja tak mam czy jest to jeden z objawów :frown:
Chyba to chodzi o krążenie krwi. Ja mam stopy i ręce tak gorące że chyba parze a przed ciążą nogi i ręce wiecznie zimne[emoji16]

Włosy robię paznokcie nie ale to dlatego że jeszcze przed ciąża było podejrzenie że mam alergie na nie więc z bólem już parę miesięcy wcześniej zdjelam. Myślałam nawet teraz czy nie wrócić do nich bo sama sobie robiłam ale ponoć do porodu i tak ich nie może być więc nie wiem czy na pół roku jest sens. W innym wypadku bym robiła [emoji6]
Nawet nie wiesz ile mam klientek co ubolewa, że do porodu chca miec super paznockie i kaza sobie robic lub kupuje kolory transparente żeby było płytke widać, ponoc to wystarcza. Swoja droga jak mialam operacje to tez miałam paznokcie i pytałam anestezjologa czy mam zdąć chociaz po jednym o powiedzial ze nie trzeba. A potem jakis lekarz mnie ochrzanił na sali operacujnej ale anestezjolog wzail to na klate [emoji16] ja juz powiedzialam mezowi ze po porodzie wracam do domu i potrzebuje godzinke czasu dla siebie od razu i musze sobie paznokcoe zrobic hahaha [emoji16]

reklama
Nawet nie wiesz ile mam klientek co ubolewa, że do porodu chca miec super paznockie i kaza sobie robic lub kupuje kolory transparente żeby było płytke widać, ponoc to wystarcza. Swoja droga jak mialam operacje to tez miałam paznokcie i pytałam anestezjologa czy mam zdąć chociaz po jednym o powiedzial ze nie trzeba. A potem jakis lekarz mnie ochrzanił na sali operacujnej ale anestezjolog wzail to na klate [emoji16] ja juz powiedzialam mezowi ze po porodzie wracam do domu i potrzebuje godzinke czasu dla siebie od razu i musze sobie paznokcoe zrobic hahaha [emoji16]
Nooo paznokcie uzalezniaja wiem cos o tym [emoji23]

Do góry