paaulinkaaa09
Aktywna w BB
Akurat na tym zdjeciu ale jak sie ruszal bylo wszystko na miejscu [emoji4] nie straszNa tym zdjęciu wygląda jakby nie mial jednej dloni i cztery palce, ale to tylko tak wyglada
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Akurat na tym zdjeciu ale jak sie ruszal bylo wszystko na miejscu [emoji4] nie straszNa tym zdjęciu wygląda jakby nie mial jednej dloni i cztery palce, ale to tylko tak wyglada
Aha hehe myslalam ze o mooje sorrki [emoji9]Spokojnie, chodzilo mi o zdjęcie mojego dziecka bo dodalam post zanim zobaczylam Twoje foto
Śliczny, te zdjęcia teraz są takie że wszystko widać.Zobacz załącznik 878912
Nasz maluszek
Gratuluję, raczej nie ma wątpliwości że chłopak [emoji3]Jak tak wstawiacie swoje maleństwa to też wstawię [emoji4]podobno chłopak [emoji16] siusiaka widać hehe xDZobacz załącznik 878917
Jak tak wstawiacie swoje maleństwa to też wstawię [emoji4]podobno chłopak [emoji16] siusiaka widać hehe xDZobacz załącznik 878917
Dokładnie, głowa mi przeszła ale znowu jest mi tak gorąco że normalnie rozebralabym się całkowicie, nie mam pojęcia czy tylko ja tak mam czy jest to jeden z objawów
Zobacz załącznik 878912
Nasz maluszek
Zobacz załącznik 878890 odebrałam wyniki NIFTY, z USG wszystko Ok. Dziecko rozwija się prawidłowo i wygada na zdrowe teraz czekam na połówkowe.
Noo odpisał mi mój lekarz, że wyniki pappy są idealne [emoji4] uff jaka ulga [emoji16][emoji16]
I ja po wizycie wszystko w jak najlepszym porzadku, wszystkie parametry w normie. 6,5cm długości. Mój był zaskoczony, że to juz tak wszystko ukształtowane i ręce i nóżki i w ogóle mini czlowieczek taki jak wrocimy do domu, to wrzucę wam zdjęcie. Aha, no i prawdopodobnie chłopak
[emoji7] ale super chłopak.Zobacz załącznik 878912
Nasz maluszek
Śliczny [emoji7]Jak tak wstawiacie swoje maleństwa to też wstawię [emoji4]podobno chłopak [emoji16] siusiaka widać hehe xDZobacz załącznik 878917