olakaczmarek7
Fanka BB :)
Gratuluję :-) na pewno będziesz się dobrze czuć :-) wspaniały dzień przed Tobą
Ja byłam na weselu na którym panna młoda była w zaawansowanej dość ciąży i normalnie chodziła na drzemki
Ładny brzuszek :-)
W jakim programie obrobiłaś zdjęcie?
Ja dzisiaj 14+1[emoji1] i jak na razie -2,5kg ale ja mam cukrzycę ciążową i mogę przytyć max 9kg bo przed ciążą miałam nadwagę:/
Kciuki za wizyty [emoji110]
Dla ciężarnych najnowsze norma na czczo to 92
Co do kichania i kataru to normalne, ponieważ rozszeżają się naczynia krwionośne i taki efekt lekkie krwawienia z nosa też ponoć normalne
Witaj i gratuluję :-)
Kciuki za prenatalne [emoji110] będzie dobrze na pewno
Mnie też głowa bolała. Wczoraj położyłam się z bólem ale jeszcze takim znośnym więc nic nie brałam ale po obudzeniu to była masakra. Ledwo śniadania trochę zjadłam bo też było mi niedobrze i dopiero łyknęłam tabletkę. Na szczęście po niej przeszło
Ja od zawsze śpię na prawym i to w sposób, że tak bardziej na brzuchu i mam problem ze spaniem na lewym boku :/
A jak się nazywa Twoja stronka na fb?
Świetna :-)
O to to... przeciąganie, z tym też mam problem rano jeszcze w łóżku
Ja tak nie mam ale to ponoć normalne.. chociaż ja odruchowo lekko się pochylam
Ja kawę pije normalnie, nawet 2 słabe dziennie. Z ciśnieniem nie mam problemu, więc lekarz nie widzi przeciwskazań.
Parę razy zdarzyło mi się zjeść w Macu. Mam straszną ochotę na owoce ale nie mogę sobie za bardzo pozwalać przez cukrzycę ciążową :/
Aplikacja Baby StoryGratuluję :-) na pewno będziesz się dobrze czuć :-) wspaniały dzień przed Tobą
Ja byłam na weselu na którym panna młoda była w zaawansowanej dość ciąży i normalnie chodziła na drzemki
Ładny brzuszek :-)
W jakim programie obrobiłaś zdjęcie?
Ja dzisiaj 14+1[emoji1] i jak na razie -2,5kg ale ja mam cukrzycę ciążową i mogę przytyć max 9kg bo przed ciążą miałam nadwagę:/
Kciuki za wizyty [emoji110]
Dla ciężarnych najnowsze norma na czczo to 92
Co do kichania i kataru to normalne, ponieważ rozszeżają się naczynia krwionośne i taki efekt lekkie krwawienia z nosa też ponoć normalne
Witaj i gratuluję :-)
Kciuki za prenatalne [emoji110] będzie dobrze na pewno
Mnie też głowa bolała. Wczoraj położyłam się z bólem ale jeszcze takim znośnym więc nic nie brałam ale po obudzeniu to była masakra. Ledwo śniadania trochę zjadłam bo też było mi niedobrze i dopiero łyknęłam tabletkę. Na szczęście po niej przeszło
Ja od zawsze śpię na prawym i to w sposób, że tak bardziej na brzuchu i mam problem ze spaniem na lewym boku :/
A jak się nazywa Twoja stronka na fb?
Świetna :-)
O to to... przeciąganie, z tym też mam problem rano jeszcze w łóżku
Ja tak nie mam ale to ponoć normalne.. chociaż ja odruchowo lekko się pochylam
Ja kawę pije normalnie, nawet 2 słabe dziennie. Z ciśnieniem nie mam problemu, więc lekarz nie widzi przeciwskazań.
Parę razy zdarzyło mi się zjeść w Macu. Mam straszną ochotę na owoce ale nie mogę sobie za bardzo pozwalać przez cukrzycę ciążową :/