reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Właśnie zauważyłam brązowe plamienie. Martwię się chociaż nic mnie nie boli. Eh co za życie w wiecznym stresie. Nie mam pomysłu od czego to... badania nie miałam, sex teraz nie funkcjonuje, bo mój mąż ma blokadę jak jestem w ciąży. W poniedziałek polecę chyba do przychodni

reklama
Właśnie zauważyłam brązowe plamienie. Martwię się chociaż nic mnie nie boli. Eh co za życie w wiecznym stresie. Nie mam pomysłu od czego to... badania nie miałam, sex teraz nie funkcjonuje, bo mój mąż ma blokadę jak jestem w ciąży. W poniedziałek polecę chyba do przychodni
Masz mozliwosc skontaktowac siebze swoim lekarzem? Masz duphaston ? Obserwuj, leż i odpoczywaj i napisz do lekarza a jak cos bedzie nie tak, lec od razu na IP, po co sie stresowac, lepiej potrwierdzic ze jest ok.

Zawsze jak mam jakieś wątpliwości to akurat jestem na wyjeździe... aktualnie u rodziców w maleńkim miasteczku. Na razie obserwuję. Plamienie raczej niewielkie i nic poza tym

Dziewczyny polozylam sie i moj brzuch sie rozlal i zostala taka "kulka" wystająca wielkości wiekszej piłki do baseballa?? Tak z 5 -7cm pod pepkiem po lewej stronie. W pierwszej chwili się przerazilam? Miała któras z was tak?? To chyba moja Kruszynka...

Dziewczyny polozylam sie i moj brzuch sie rozlal i zostala taka "kulka" wystająca wielkości wiekszej piłki do baseballa?? Tak z 5 -7cm pod pepkiem po lewej stronie. W pierwszej chwili się przerazilam? Miała któras z was tak?? To chyba moja Kruszynka...
Zrob zdjecie jeśli sie da [emoji4]

Oto mój pierwszy dzidziusiowy zakup [emoji16] a raczej ciążowy, ciagle mam wrazenie, że woda w wannie za gorąca, a ponoc nie powinna być wyzsza niz 37st to teraz bede sobie mierzyc jak dzidziusiowu [emoji16]
IMAG5398.jpg

Załączniki

• IMAG5398.jpg
    IMAG5398.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 270
Dopisz proszę i mnie bo nie mogę ogarnąć tego [emoji6] Aneta, OM 31.03, termin 05.01, mam 32 lata, województwo świętokrzyskie, 90% będzie dziewczynka, nie mam dzieci (poza tym w brzuszku [emoji5]).
Sie robi [emoji16]
Chetnie przyjme zajecia bo nuuda w tej robocie, jeszcze 2.5h [emoji33]

reklama
Do góry