reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Dziękuję [emoji6] to już nie długo Ci zostało. Cały dzień sama jesteś w pracy?
Niestety, ale na brak ludzi do rozmowy nie narzekam, tylko juz cos ruch ustał i nuda. Małż z dzieciakami sobie ognisko robi, namiociki, kiełbaski a ja tu kwitne. Ale jeszcze z dwa miesiace i dziennie bede sie byczyc. Troche sie tego boje, co ja bede w tym domu robić. Pierwszy tydzien wysprzatam na błysk. A potem? [emoji848]

reklama
Niestety, ale na brak ludzi do rozmowy nie narzekam, tylko juz cos ruch ustał i nuda. Małż z dzieciakami sobie ognisko robi, namiociki, kiełbaski a ja tu kwitne. Ale jeszcze z dwa miesiace i dziennie bede sie byczyc. Troche sie tego boje, co ja bede w tym domu robić. Pierwszy tydzien wysprzatam na błysk. A potem? [emoji848]
Zawsze sobie znajdziesz jakieś zajęcie. Ja już tak dwa miesiące siedzę [emoji6] w domu cos zawsze do zrobienia się znajdzie, a jak nie to koleżanki, rodzinka albo spacerek [emoji1]

Dziewczyny polozylam sie i moj brzuch sie rozlal i zostala taka "kulka" wystająca wielkości wiekszej piłki do baseballa?? Tak z 5 -7cm pod pepkiem po lewej stronie. W pierwszej chwili się przerazilam? Miała któras z was tak?? To chyba moja Kruszynka...
Mam to samo tylko, że u mnie kulka po prawej [emoji16]

Cena za krew + usg ? Długo czekałaś na termin ? I pytanko 3D/4D to pewnie dodatkowa opłata - orientujesz się jaki to koszt?
Tak to usg i krew. Termin umawialam przez Internet bo sobie wybrałam jaki mi się podobał najbardziej. W 3D było zrobione zdjęcie, całe badanie raczej robi się normalnym usg.

Właśnie zauważyłam brązowe plamienie. Martwię się chociaż nic mnie nie boli. Eh co za życie w wiecznym stresie. Nie mam pomysłu od czego to... badania nie miałam, sex teraz nie funkcjonuje, bo mój mąż ma blokadę jak jestem w ciąży. W poniedziałek polecę chyba do przychodni

Też miałam jednodniowe we wtorek. Rownież bez bólu. A do tego taka brązowa galaretka wyleciała ze mnie, sorry za szczegółowy opis. Ale tak pomyslałam, że my to może właśnie przedobrzyliśmy [emoji6]bo chata wolna była, więc korzystaliśmy do oporu [emoji6] Od tamtej pory obserwuję i żadnych plamień i nic niepokojącego, więc mam nadzieję, że wszystko jest okej.

reklama
15316376230871838916286.jpg

Pozdrawiam ze Szczawnicy :) taki mamy widoczek z okna :) co dobre szybko sie konczy, dzis jeszcze uderzaamy na Zakopane i potem do domu. Tego było mi trzeba :)

Załączniki

• 15316376230871838916286.jpg
    15316376230871838916286.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 351
Do góry