reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Do mnie dalej nie dociera że tam jest 8cm dziecko (w sumie nie wiem ile ma już cm)[emoji6]a też jak wstanę za szybko czy jakiś gwałtowny ruch wykonam to boli. Wczoraj przesadziłam z jedzeniem i takie wzdęcia miałam że masakra w nocy ciągle czułam...

reklama
Jak coś to Was bede dopisywac, dawajcie dane tylko, ja na kompie to raz dwa. jeszcze 9h w pracy [emoji23]

Do mnie dalej nie dociera że tam jest 8cm dziecko (w sumie nie wiem ile ma już cm)[emoji6]a też jak wstanę za szybko czy jakiś gwałtowny ruch wykonam to boli. Wczoraj przesadziłam z jedzeniem i takie wzdęcia miałam że masakra w nocy ciągle czułam...
Do mnie tez, niby widzialam juz az 5 razy na usg dzidzie, a dalej jakos nie umiem soboe wyobrazic ze ona tam jest!
Ja to z objawow, chyba nie mam nic konkretnego.
Nawet ssanie i mulenie przeszlo, nawet piersi nie bola, lekko czułe tylko.
Jedynie jak wstane za szybko, albo jak kucam i sie podniose to ciemno przed oczami mam. I wlosy mi szybciej rosna [emoji28] wszedzie...
I czesto mam tak, ze chce mi sie siusiu, czuje pełny pecherz, a tam pare kropelek.
Wiec w sumie ciaza marzenie, chyba los mi te 5 lat starań wynagradza.

Do mnie tez, niby widzialam juz az 5 razy na usg dzidzie, a dalej jakos nie umiem soboe wyobrazic ze ona tam jest!
Ja to z objawow, chyba nie mam nic konkretnego.
Nawet ssanie i mulenie przeszlo, nawet piersi nie bola, lekko czułe tylko.
Jedynie jak wstane za szybko, albo jak kucam i sie podniose to ciemno przed oczami mam. I wlosy mi szybciej rosna [emoji28] wszedzie...
I czesto mam tak, ze chce mi sie siusiu, czuje pełny pecherz, a tam pare kropelek.
Wiec w sumie ciaza marzenie, chyba los mi te 5 lat starań wynagradza.
Mi też włosy szybciej rosną... No dopiero co nogi goliłam i dziś nie dowierzałam jak zobaczyłam.

Mdłości, bóle podbrzusza minęły, czasem coś zakuje. Nawet już nie muszę do toalety co 5min [emoji16] jedynie piersi dalej mocno wrażliwe i nabrzmiałe.. i ta otoczka wokół sutków ogromna.
Ogólnie od paru dni mam mega wzrost libido[emoji51]

reklama
Do góry